Skip to main content

För fjärde året bjuder jag och Freemove yogastudio in till Yogaveckan Sommarboost i Borgåsund. Vi håller till utomhus vid vackra Borgåsunds gästhamn och njuter kvällsyoga i fantastisk miljö under en hel vecka.

Traditionen med Yogavecka i Borgåsund började långt tidigare än så, men första åren hade vi morgonyoga nere vid mej i hamnen. Jag minns faktiskt inte när första året var, tror det kan ha varit redan 2012.

Yoga som görs regelbundet påverkar och den här veckan ger oss en chans att jobba igenom alla våra chakran och balansera oss i samklang med naturens element. Det blir en sån bra boost inför sommaren och semestern!

Varje kväll har ett tema och dom vävs ihop till en helhet sista kvällen. Du kan komma på enstaka tillfällen men det är fantastiskt om du har möjlighet att investera tid till att vara med hela veckan.

Klasserna innehåller asanas, pranayama och meditation, ibland väldigt organiskt, ibland mer linjärt. Allt omslutet av Angelicas egna intuitiva sätt att krydda sina klasser med det som är rätt just i stunden, både i rörelser och berättelser.
♥

Pris: Årskort och klippkort gäller, engångspris 180 kr.

Hela veckan 650 kr förbetalas eller betalas senast på måndagen 10/6. Anmälan till [email protected]

Utomhusyogan Sommarboost i Borgåsund leds av Angelica Nanda Schäfer, för mer info se www.freemoveyoga.se

Varmt varmt välkomna!
/Angelica

Lämna en kommentar