Skip to main content
BloggerOkategoriserade

Yoga, God mat & mycket Prat :)

Av 2011-01-22april 27th, 20182 kommentarer

Fredag & Lördag
Yoga som vanligt när det är fredagmorgon, med min fantastiska Pt-kund Wanja! Så underbar bild tagen när vi är på väg därifrån; Wanja med päls, bara ben & yogamatta! Gårdagens pass hade fokus på rörlighet, och  vi avslutade med en stunds avslappning. Så skön start på en ny dag!

Fredagen fortsatte sen med fler Pt-kunder och en grymt bra lunchklass på BalanZe: spinningen var nästan fullsatt och jag är riktigt nöjd med nya musiken (som blev till onsdagnatt 03.15:). Körde lite extra tufft på coren också, kände att jag ville fortsätta drivet från i onsdags:)

Eftermiddagen fortsatte med fler PT-kunder och sen en härlig eftermiddag & kväll med fina väninnan Helene! Lite skumpa och MYCKET prat innan det blev trerättresmiddag på Bistro, med mer skumpa och ännu mera prat. Var längesedan jag var ut i Eskilstuna, så det kändes extra trevligt och lyxigt en ”vanlig fredag”! Efter en skön natt på soffan hos Helene så dukades en frukost i världsklass upp (se bilden)! Vilken grymt bra start på en mysig lördag!

Resten av helgen ska jag bara ta det lugnt och slappa, jag har ”flängt” runt nu i snart 2 månader, varit på väg varje helg, med träning, upplevelser & partaj, och jag har jobbat i princip alla vardagkvällar (och nätter;). Den här helgen blir det således tid både till fysisk & mental återhämtning, en uppladdning inför träningsresan veckan därpå!
Kanske tar jag mej iväg på en yogaklass söndagkväll…

Ha en fortsatt fin helg wherever you are!

Join the discussion 2 kommentarer

 • Scarymom skriver:

  Låter som din helg är helt underbar – välförtjänt dessutom 🙂
  Snart är vi på väg mot varmare breddgrader och får träna och umgås med härliga människor…jag är superladdad!
  Kram och ha en toppenbra fortsättning på helgen!

 • Anonymous skriver:

  och vilken frukostgäst sedan.. som diskade efter frukosten 🙂

  Kram H