Skip to main content

YOGA FÖRDJUPNING – kurs om 20 timmar

Nästa kursstart 19 september 2023
Tisdagar kl.18.00-20.30
Träff en gång i månaden sept-maj, 8 tillfällen á 2,5h

Den här kursen är för dej som vill vidga perspektivet på yoga, som är nyfiken också på yoga utanför mattan, om yoga som förhållningssätt till livet. Den banar väg för varaktiga förändringar, egen praktik och större förståelse för yoga och livet. Utöver olika tekniker i yogans sfär har vi en stor del sharing där vi möter varandra i öppet lyssnande. Den här kursen är som en vän att hålla i handen för var och en av oss under vår egna resa där vi växer som människor. Det är en fördel om du erfarenhet av yoga eller personligt utforskande innan du följer med här.

Angelica guidar en varm blandning av Yoga och Ayurveda i olika former, Oshos aktiva meditationer, Freemove Yoga, Dans, Sharing, EYP (Embodied yoga principles) och mycket annat.

Det här är en ongoing grupp vilket innebär att många går och har gått år efter år. Det är nyinsläpp en gång per år, som nu.

Upplägget är träff en gång i månaden vilket möjliggör även för dej som bor långväga ifrån att vara med. Tåg och buss stannar precis utanför, det finns gott om parkering om du kommer med bil. Det finns också möjlighet till övernattning i närheten.

Träff en gång i månaden sept-maj, 8 tillfällen á 2,5h =20h
Pris: 3000 kr (halva priset för årsmedlem).
Kursledare: Angelica Nanda Schäfer

Anmälan till [email protected] eller i dm

Mer info www.freemoveyoga.se

Lämna en kommentar