Skip to main content

Wintersong

Ängeln på bilden, är hon inte ljuvlig? Hon ser så där lite lagomt kaxig ut, men ändå så gullig på något vis… Tusen tack Maria för julklappen 🙂 Och sången, Wintersong, min favorit från förra året… klicka och lyssna på lite skön vintersång!

Hoppas att ni alla lixom jag har haft en skön julhelg med god mat och vila! I år har jag verkligen firat julen ordentligt, med extra allt av allt… Jag har vilat från all träning, ätit oändliga mängder tomtegröt, druckit galet mycket glögg och förutom all god mat så har jag verkligen njutit av en massa gottis, sånt som ingen (???) tror att jag* (*läs ”vi som jobbar som tränare”) äter… hi hi hi… så nu känns det rätt skönt att få åka iväg imorgon och jobba av sej lite energi!  🙂  Har ägnat kvällen åt att fixa ordning min klass ”Crazy Christmas” som jag ska köra imorgon; tror den blir grymt skoj & skönt svettig: Vi ses på golvet kl 18!

Bifogar en skön videosnutt från dagen före dopparedagen, och uppmanar er alla att göra minst en snöängel per dag när vädret tillåter!

033

Varma vinterkramar till alla er; se till att avsluta 2012 mästerligt för kropp & själ!