Skip to main content

Lagom sladdat hem från kvällens fiiiiiiiina Functional Core i Ciccis trädgård; det var sista klassen innan mitt sommaruppehåll & fantastiskt att få ett så superhärligt avslut; kvällssol, hög musik över hela grannskapet (dom verkar gilla´t alla fall 😉 ), och barfota fötter som sprang, hoppade, klev & lekte i gräset! Helt knasigt; jag har världens separationsångest för att ta ledigt från klasserna 😉

Hursom; jag vill verkligen TACKA ALLA som har tränat med mej den här terminen! Tack för att ni strålar och ger allt på klasserna, i grupp eller enskilt, och för att ni gör så att jag kan ha världens roligaste ”jobb”! Kom tillbaka i höst!

Startar min semester imorgon med att åka till Peace & Love. Ber en bön att jag hinner packa ihop det jag behöver för en veckas roadtripp i Dalarna. Ingenting packat eller planerat än, men jag har alla fall ansiktsmask i ansiktet och har filat fötterna 😉 Kommer så vara i krokarna kring Falun kommande vecka; jag ska yoga nästan alla dagar på Yogahuset där, och bryta av med spelmansstämma i Bingjsö onsdag-torsdag om vädret är ok. En ren njutning att få blanda musik & yoga i fin miljö, träffa fina människor och bara fylla på med inspiration och energi!

Är tillbaka andra veckan i juli för lite jobb igen, inga klasser dock, men administration, planering, PT-kunder samt en och annan massage på schemat. Så ska jag fixa mera mys i massagerummet på Apalby; nya gardiner och lite annat som kan ge rummet en ny känsla 🙂 Den veckan tänker jag också gå på massa kuliga träningsklasser och låta mej inspireras; Houseklass med Jessica, Organic med Maria och lite annat är inbokat 🙂

Musik och skratt, god mat och mycket yoga, att få släppa tanken och bara följa med dit vinden bär; det är semester för mej! Hoppas du också njuter av sommaren, och kom ihåg att solen finns i dej om än det regnar!

KRAMAR 🙂