Skip to main content

Efter jul- och nyårshelgdagarna är det dags för oss att blicka framåt in i det nya.

Vad vill vi bjuda in i det nya året?
Vad vill vi släppa taget om?
Vad är här för att stanna?

Vi möts under tre dagar med start fredagen den 5:e januari till och med söndagen 7 januari för att under flera yogastunder tillsammans dyka djupare och få ett hållet miniretreat på hemmaplan. För dej som är långväga ifrån finns möjlighet att bo över i närheten.

Det här är en chans till en rejäl nystart på det nya året. Att dedikera första helgen till dej själv, att blicka inåt innan du tar dej an allt utanför.

Det här är för dej som längtar retreat men har svårt att resa iväg från din hemmamiljö oavsett om det beror på ekonomi, familj, arbete eller annat.

PRELIMINÄRT SCHEMA:
Fredagen 5/1
kl.16:30- 20:00: Öppningscirkel och öppningsklass

Lördagen 6/1
kl.10:00-13:00 Yoga och sharing
kl.15:00-18:00 Freemove Yoga

Söndagen 7/1
kl.10:00-12:00 Yoga
kl.13:00-14:00 Avslutningscirkel

INNEHÅLL:
Jag kommer väva in övningar för inner work och det kommer vara ett hållet retreat som formas i stunden, som alla mina retrats och workshops. Förhoppningen är att så många som möjligt deltar i helheten – det är då det ger störst effekt. Det finns möjlighet att komma på enstaka delar i mån av plats men du behöver då vara beredd på att du kliver in i en redan hållen grupp.

Anmälan är öppen fram till onsdagen 3/1. Det finns ett max (15) och min (8) antal för att det ska bli av så om du är intresserad anmäl dej så snart som möjligt så jag får en chans att planera.

Pris:
Fredag- söndag 1900 kr, årsmedlemmar 1200 kr
Enstaka workshop lördag eller söndag: 495 kr, årsmedlemmar 295 kr

Mat ingår ej men vi har pauser så du kan antingen ha med egen eller köpa något vid Hemköp bredvid eller gå till ngn av restaurangerna intill. Eventuellt kan vi samordna något beroende på hur många vi blir.

Hoppas du är nyfiken och vill vara med!

Anmälan här

/Angelica 

Lämna en kommentar