Skip to main content
BloggerMomentsOkategoriserade

Vackra sommarnätter

Av 2011-08-02juni 21st, 20231 kommentar
Nyss hemkommen från en kväll jag aldrig vill glömma;
paddlade Mälaren/Freden- kanalen upp mot Strömsholms Slott; alldeless stilla & spegelblankt vatten, solnedgång och ett sken på himlen som var helt … magiskt… 😉 och så tystnaden… så ljuvligt tyst, bara naturens egna läten som bakgrundsmusik. Såg 4 bävrar på nära håll, 2 alldeless invid kajaken (det är ju galet STORA djur!:) & 2 rovfåglar (vet inte art, vill lära mej mer om fåglar…).
Nu är Sverige som vackrast, tänk att vi har all den här naturen så nära!
Avslutade, så klart, med ett kvällsdopp.
Jag gillar ju alltid att bada, men bäst är det sena kvällar och tidiga mornar; när luften är sval och vattnet känns så där mjukt och varmt.
Nu har jag kvällsgottat mej med frukt & bär från trädgården, krämig yoghurt, nötter & frön; ringlade lite honung & flingsalt över hela härligheten; MUMS!
Visionen om att vara i säng före midnatt är för längesedan pasé; vem kan & vill sova när nätterna är som vackrast och varmast?

Join the discussion 1 kommentar

  • Anonymous skriver:

    Ni genomförde er kajaktur under tisdagskvällen efter ni ätit… Härligt, förstår att det var en naturupplevelse som du beskriver det. Det fina finns alldelse nära oss, fin känsla att känna det en sommarkväll som igår….. Kram min kära dotter!!!