Skip to main content

Har precis kikat igenom det sista inför min föreläsning på Nordea imorgon bitti. Temat är lite torrt ”Livsstil & Hälsa”, men med underrubriken ”så får du ett roligare liv”. För det är ju det det handlar om; att leva så man orkar ha roligt! För att citera vad Freud sa på 1930-talet någon gång:  ”Frisk är den som förmår att älska & arbeta”. Det kan finnas många nyanser mellan raderna, men visst är det sant; när vi har så mycket kraft och energi att vi vill och orkar bägge, då känner vi oss levande!

Jag verkligen älskar att förbereda föreläsningar, att liksom få chansen att borra djupare in i frågeställningar och tankar. Och att få krydda på mitt vis, och att kanske kanske få ge någon en ny insikt/ känsla.

Har haft förmånen genom åren att få föreläsa ofta, både som nu inom området träning & hälsa, men också tidigare i livet i andra sammanhang, om allt från fotografering till Island till annat. Återkommer till samma känsla som jag vill förmedla; känslan av lätthet, livslust, glädje och nyfikenhet istället för ramar, regler och begränsningar ♥

Nu ska jag natta och ladda energi inför Tomorrow 😉