Skip to main content
BloggerMomentsOkategoriserade

Time flyes … eller inte….?

Av 2011-03-03juni 21st, 20232 kommentarer
Det är märkligt det här med TIDEN, att NUET inte kommer tillbaka, inte går att göra om… Ibland kan jag känna att det är en hisnande tanke, att vara ett ögonblick närmre… ja… vaddå? The End?
Jag samlar på bra NU, ni vet, när man kanske tittar eller känner extra länge i stunden, kanske blundar, präntar in känslan … Några minnesbilder är starkare än andra, några känslor är oförglömliga.
Jag tror att den som har många NU med sej är den som lever mest, och det är en förmån att kunna dela sitt NU med människor man tycker om.
Vi har alla NU med olika människor, i olika sammanhang. Det NU som Du & Jag har haft har ingen annan haft, visst är det mäktigt?
Jag tänker fortsätta samla på bra NU, med mej själv och förhoppningsvis även med Dej.
Ett bra tillfälle till ett eget NU är att stanna upp någon minut i vårsolen, att låta värmen sprida sej i kroppen, att ge sej själv ett inre leende och tänka att f*n vad NICE att jag får vara med, i år igen.

Njut av våren, Njut av livet, Njut NU!

Join the discussion 2 kommentarer

  • gunilla skriver:

    Så sant,så sant. Det finns bra NU i alla vardagsmåsten också, bara man stannar upp lite då och då och lägger märke till dom. Det enkla man kan göra och uppfatta är ofta det man saknar den dagen det inte är självklart längre. Just nu finns det många fina stunder att uppleva när naturen och vi själva vaknar till liv igen och "tinar upp" i takt med ljuset.Jag ser fram mot många, många bra Nu med dig min kära Dotter!!!

  • Camilla skriver:

    Man skulle kunna tro att du satt och smygläste ur min bok på PT:n i tisdags 😉 "Vem är det som bestämmer i ditt liv", den handlar om just det du skriver om -medveten närvaro. Du är ett levande bevis på att det som står i den faktiskt går att efterleva i verkligheten! 🙂