Skip to main content

Så har jag haft sista klassen på en låååång stund, närmare bestämt 2 månader. Imorgon flyger jag iväg för en kombo av jobb och vila i Thailand, jobb med freemove och vårt fantastiska retreat och jobb med att handla in bra produkter till mina behandlingar väl hemma igen, och sedan till Indien för att möta meditationen och yogan som elev. Däremellan vet jag att det blir många fina stunder som kommer kännas enkla och självklara, och säkert stunder när allt känns kaos och föränderligt.

Jag har nu låst igen studion för egen del, men har 6 st helt fantastiska medarbetare som kommer vara stand-in när jag är borta och hålla öppet för dej så du kan yoga, träna, få sköna behandlingar och bli inspirerad och coachad. Jag är så varm i hjärtat. Samma känsla som när jag första gången satte nyckeln i dörren till lokalen och klev in i det som skulle bli ”mitt ställe”, samma känsla nu, att kunna ha en verksamhet igång på allra bästa sätt utan att själv vara där♥ Att kunna ha den möjligheten och att också verkligen på riktigt känna att det blir galet bra, det är en sån lyckokänsla som är svår att beskriva. Jag är så tacksam och hoppas att när jag är tillbaka igen så har jag tusenfalt att ge tillbaka och dela med mej av ♥ .

Här kommer alla skönheter med en kort presentation, och jag känner mej nästan lite avundsjuk på er som får vara kvar hemma och inspireras av deras energier.

Tills vi ses nästa gång, IRL eller här på bloggen,
Namasté
Angelica ♥

 

Hatha Yoga Flow Måndagar 18.15 

Susanne Södergren

Susanne Södergren
Yogan och jag möttes för för 15 år sedan. Sedan dess har vi följts åt yogan och jag. Jag har min grundutbilning i hathayoga men har även flörtat med andra former av yoga såsom ashtangayoga och kundaliniyoga. Jag leder yogaklasser i Eskilstuna sedan 10 år. Här på aYoY har jag Hatha flow på måndagar. Varmt välkomna att dela yoga med mig! Susanne

 

 

 

 

Hatha Yoga Basic Onsdagar 18.15Ann-Sophie Günzeö
Ann-Sophier Günzel Wahlström

För ungefär 16 år sedan provade jag yoga för första gången, jag var gravid med mitt första barn och mötte yogan för att jag var nyfiken på andningens möjligheter. Efter förlossningen förstod jag yogans möjligheter och jag fortsatte min resa. Jag valde att utbilda mig till instruktör under Ulrica Norbergs ledning och jag fick en fantastisk utbildning och fortsatte min resa med många workshops och mindre utbildningar. Att instruera har alltid varit naturligt och inom yogautövningen blev det ett sätt att lära mig mer. Efter 7-8 år som instruktör i främst hathayoga, så bestämde jag mig för att fortsättningsvis ägna mig åt yoga för mig själv och utan att instruera. Under förra året väcktes dock en liten längtan att leda igen och efter att ha deltagit i en workshop med yinyoga och vikarierat för min yogalärare, så upptäcktes en tillfällighet och en möjlighet att instruera igen. Jag längtar efter det, så jag tar chansen att möta dig på mattan. Tillsammans möts vi i hathayogans gemenskap och jag hälsar dig välkommen!

 

 

Morgonyoga Onsdagar 06.30 & Yin Yoga Torsdagar 20.00

ann-charlotteAnn-Charlotte Ulff
Jag heter Ann-Charlotte Ulff och har yogat i drygt tio år. Jag minns fortfarande den första gången jag testade yoga och blev handlöst förälskad. Du träffar mig på morgonyogan onsdagar kl 06.30-07.30 och på den lugna yinyogan på torsdagar kl 20-21.

Namasté ??✨

 

 

 

 

Linn

 

Functional Core Torsdagar kl 18.45
Linn Feltendal

Jag går andra terminen på Tärna folkhögskola där jag läser till hälsovägledare. Mitt största intresse är träning och hälsa och brinner verkligen för att få andra att må bra. Det är jag som kommer ha Functional Core och ser väldigt mycket fram emot att få kämpa och svettas tillsammns med er. Jag hoppas att ni vill komma och sprida massa underbar och härlig energi tillsammans med mig! Starka hälsningar! Linn

 

Personlig träning och Massage

Emelie NilssonEmelie Nilsson
Emelie heter jag och coachar inom kost och träning. Är cert. Personlig tränare, cert. Kostrådgivare, hälsopedagog och dipl. Massageterapeut.

Är du intresserad av att boka en tid hos mig så når du mig på e[email protected] eller 0703-376817.
//Emelie

 

 

 

 

Anna Maria

Kurs i MediYoga Tisdagar 18.15
Anna Maria Jakobsson

Anna Maria heter jag och jag arbetar som sjukgymnast i Västerås. Jag har yogan väldigt nära hjärtat och utbildade mej till MediYoga instruktör hösten 2015. Läs mer om kursen under schema och på gång! Välkommen!