Skip to main content

Har en sån där ovanlig extradag. Ni vet när det fanns saker planerade, men så blev det inställt pga sjukdom. En skön känsla av lugn infinner sej, en känsla av oändligt med tid!

På tal om tid. Ni vet… jag är ju i nuet oftast, det är där ni möter mej… vill inte bryta upp om jag inte är klar… En extra minut här blir 5 minuter där och så har man (jag) ”ont om tid”… Jag har länge länge haft en stark känsla av att tiden inte finns. Jag tror inte på tiden i form av timme, men när jag säger så, att ”jag tror inte på tiden” så tycker ”folk” att jag är galen (eller ännu knäppare än dom trodde från början) 🙂 MEN SÅ ÄNTLIGEN!!!! Äntligen fick jag det bekräftat av min kund, tillika doktor i matematik , fysik och kemi, när vi pratade lite om tidsbegreppet och dom gamla babylonierna under träningen igår, att ” det är helt sant, tid som vi räknar den finns egentligen inte. Definitionen av tid är

sammanlänkade ögonblick

Visst hör ni hur mycket vackrare det låter, hur mycket mer utrymme det ger, hur mycket mer känsla och lust som kommer in i den formuleringen, hur mycket mer äkta det känns? Så vill jag ha det i resten av mitt liv, den ”tid” som är kvar; jag vill leva med många mer härliga och sammanlänkade ögonblick, inte bara leva med ”tid”… Så… timmens tid är och kommer alltid att förbli lite diffus och oviktig för mej.

🙂

Puss på er

 

 

 

 

 

Join the discussion 1 kommentar