Skip to main content

Så tacksam för dagen idag, har verkligen känt det i varje stund- känslan av ödmjuk tacksamhet, att jag får vara där jag är just nu i livet. Morgonen började på absolut bästa sätt med sovmorgon där jag sov så där galet skönt och sedan fick vakna upp mjukt, varmt omslingrad av min älskling, som dessutom ville lyssna på några av nattens mest knasiga drömmar… Sedan rullade en skön dag igång blandat med jobb och egentid; fick mycket gjort vid datorn vid sidan av kunder och klasser; sommarschemat är i princip spikat nu, fixat med lite detaljer inför helgens workshop och planerat lite inför sommarens Peace & Love Heartflow festival som jag ska vara med och presentera på.  Hann dessutom med en liten sväng i trädgården på långa lunchen, även om det mest blev prat på kullen med granntanten 🙂  . Till kvällens sista klass kom en fin vän och kund med kanske dom vackraste blommor jag någonsin sett, så ljuvligt ljuslila-ljusblå och höga ståtliga; varm i hjärtat ♥ Kommer hem, och när jag öppnar dörren till verandan så märker jag att det ÄNTLIGEN är så mycket varmare och ljusare där än inne. Jag sitter kvar här än i skrivande stund; fladdermusen cirklar runt på sin vanliga kvällstur liksom förra året när jag senast såg den, fåglarna kvittrar och jag har ätit en god och superenkel och snabbt fixad middag. Bjuder för ovanlighetens skull idag på både bild och text:

Koka quinoa enligt anvisningarna på paketet (jag använde Tricolore- tre sorters quinoa) och när den är klar, blanda med mixad grönsallad eller bladspenat (jag använde färdigskuren mixad salladsblandning), valfri ekologisk bönblandning, 1 ägg, några körsbärstomater, en halv avokado och några skivor mozzarella. Jag ringlade på lite god pumpaolja, saltade och åt en stor ostknäckemacka till. En kanske inte alls perfekt ayurvedisk måltid, men ändå supergod, supersnabbt fixad och supernyttig rent näringsmässigt. Du får gärna byta ut ägg och ost mot vegetabiliska alternativ om du vill ♥

Nu ska jag försöka avrunda dagen trots att kvällen är så skön och krypa till kojs så jag vaknar pigg och glad och tacksam ännu en morgon, som då kommer starta med Morgonyoga kl.6.30 ♥ See You! ♥”

 

IMG_6561