Skip to main content
Njut av sommaren!
Bada, sola, ligg på bryggan, gå barfota & var vid eller i vattnet!
Bada gärna varje dag.
Jag är helt övertygad om att alla som badar varje dag är lite friskare, lite piggare, lite gladare och mycket mer levande!
 Njut av säsongens frukt och bär, frossa i jordgubbar, smultron, hallon och allt annat som snart kommer i trädgården. Plocka och ät direkt; finns det något godare än solvarma och nyplockade bär som smälter i munnen?
 Hitta dina smultronställen! Är det hemma i din egen trädgård, är det på caféet vid ån, är det hos din mormor, är det i hängmattan? Var där så ofta du kan! Det är inte att vara lat, det är att ladda energi och vara i nuet,  det är livskvalité;)
Ät mat. Bli lagom mätt. Håll god energi hela dagen.
Fyll din tallrik med 5 färger så vet du att den blir näringsriktig. Lägg lite tid på att planera och se till att ha bra mat hemhandlad så att du sedan bara kan njuta av lata dagar.
Till sist för den här gången, en bild på mina kompisar vid bryggan.
Se det lilla i det stora, stanna upp, se och upplev naturens under.
Var glad & tacksam att du är en del av en större helhet.
Förundras över alltings vara.
Det finns en mening med allt.
Namaste

Join the discussion 4 kommentarer

 • Lena skriver:

  Underbart! Bara att läsa och se dina otroliga bilder ger en fantastisk sommarkänsla i kroppen 🙂 Varför strävar vi ofta efter något som finns långt borta när den svenska sommaren bjuder allt detta gratis… ?

 • Anders skriver:

  Aaahhhh; härligt inspirerande att läsa & se – ska verkligen ta till mig det, nu på sommaren, speciellt om en dryg vecka då det blir lååångsemester! Må så super i Mälardalen med omnejd, så ska jag ha det görgôtt i Götet, blandannat 🙂

 • Scarymom skriver:

  Njut, Lev, Älska…Åhhh, så härligt. Härligt med smultronställen, härligt med kärlek…Jag passar på att sluka böcker, böcker i alla dess former och inriktningar, och tänk så skönt att bara ligga på rygg i soffan en stund och "tomglo", hihi!
  Puss & kram på dig finaste Angelica!

 • Fighterbabe skriver:

  Bada varje dag?? Då får jag väl skaffa en pool eller ett badkar… =O
  Jag badar inte i "smutsigt" vatten! =P