Skip to main content

Höst och grått och kallt ute, men är så varm i hjärtat ♥

Varm i hjärtat trots att dagen idag varit lite av en utmaning. Vaknade upp med en känsla av att ha sovit alldeles för lite, vilket jag också hade. Dels låg jag back från måndagsnatten, där jag utan alltför djupgående förklaring kan säga så här, att jag blev väckt mitt i natten av ett synnerligen högt ljud som lät precis som om det var en fotbollsmatch med typ straffsparkar på G… ? 🙂    Sen var det omöjligt att somna om.  Och igår kväll, i tisdags, var jag bjuden på ”födelsedagsmiddag” av två fina barndomsvänner, så där mysigt hemma hos. Bubbel och mat och vin och ost och kex och praliner, och så mycket prat och SKRATT! En av de absolut bästa presenter man kan få enligt mej, att få bli bortskämd för en kväll. Kände mej som en prinsessa ♥ Och JA, sent blev det…

 

IMG_5329

Så idag då. Lite suddig känsla i kroppen och så nästan fullt bokat med klasser och kunder. Den börjar väldigt roligt, möter en kund som är på väg därifrån när jag är på väg in. ”Hej Angelica, jag har en present till dej! Jag har köpt ett sånt där medel till dej som man tar bort rödvinsfläckar med”…. Ha ha ha, undrar hur många personliga tränare som får just en SÅDAN gåva…? Vi dricker väl inte vin…??? 🙂  Underbart hur som 🙂  Sen rullar dagen igång med kunder och klasser. När jag så äntligen ska gå och äta mat och ta lite rast, så har någon SLÄNGT mina matlådor i kylen!!! Gahhhh! Jag stormar ut i receptionen och klargör att dom var MINA. Stackars ”den skyldiga”, ni som känner mej vet att jag inte alltid är så behärskad när jag är vrålhungrig… – … så det blev några buttra ord från mej. Men så skramlades det ihop lite knäckemackor, lite brieost, lite kycklingrester, lite päronpaj och vaniljkesella, och jo, det blev jag rätt mätt på faktiskt, och på så bra humör igen så jag kunde be om ursäkt ♥  Dags att så då ha dagens sista 2 klasser, och väl inne på klassen är det två nya killar som verkar lite frånvarande när jag säger hej och välkommen… ”…. only speak english….” Så då är det bara att swisha om och leda klassen på engelska 🙂   ! Det gick hur som alldeles strålande och när sista klassen var slut (yoga) så var det bara en sån väldans skön och trött känsla i kroppen.

Nu sitter jag här i min fåtölj vid brasan. Har just ätit mat, dricker te och känner mej alldeles varm i hjärtat. För hur som är livet ett levande virrvarr av tankar och känslor och möten, och vid sidan av lite obetydliga fadäser då och då så är världen full av så många varma fina människor som bryr sej om och finns där. Som mina föräldrar till exempel; när jag kom hem nu ikväll och kikade in i garaget så såg jag att pappa varit där och hämtat typ 100 kassar med skräp och kartonger och annat som ska till återbruket. Tacksam!♥  Fler exempel; min ständige sjukgymnast som outtröttligt jobbar med min axel och sneda rygg och alltid alltid alltid finns där med sin hjälp . Tacksam! ♥ Och så min vän som alltid får mej att skratta, och som har en näst intill omänsklig förståelse för min vana att inte vilja bestämma något långt i förväg (citat från vårt samtal alldeles nyss ”Kommer du på söndag?”, ”Vi kan väl se lite, jag tänker att jag kanske kommer”), som gör att livet blir så innehållsrikt och lärorikt och rikt helt enkelt, och som vid sidan av sin värme också hängivet hjälper mej med allt som har med datorer och nätverk att göra, ni vet sånt som ger mej typ allergi. Tacksam! ♥ Och så mina grannar som ”råkar” kratta en del av min gräsmatta och som ”råkar” sopa och feja och göra lite fint längst där uppe på tomten dit jag sällan hinner. Tacksam! ♥ Och så många fler, ni vet vilka ni är ♥

Ska ta och avrunda kvällen och ladda inför morgondagens Yoga med en gymnasieskola i Eskilstuna; en skön utmaning! Så har jag ett gäng pt-kunder och klass på ett företag imorgon också innan jag åker vidare och kör klass med mina Änglar på kvällen i Kolbäck.

Måste bara avsluta med att dela med mej av en smskonversation. Så här löd den:

Jag

Hello! Imorgon tänkte jag ta med vågen… Utfall du vill väga…

Han

Vill inte. Tänkte fira med kantarell-räkmacka och en öl/glas rött ikväll 🙂

Hi hi hi. Kan ju inte annat än le. Måste se till att få mer disciplin på mina adepter.

Sov gott alla ni mysiga människor !

Kram! ♥