Skip to main content
Moments

Solig härlig torsdag!

Av 2011-09-29april 27th, 2018Inga kommentarer

Vilken Sommardag!
Jag som lagomt ”accepterat” att det är höst… Var nyss ute på en prommenad i bara linne, och gick barfota i trädgården för att ta in lite kryddgrönt till lunchen.

Har varit och haft kostföreläsning nu på förmiddagen på ett företag i Eskilstuna, där diskussionen mycket kom att handla om ”vad är sanningen?”. Vem står bakom sanningen; sponsorer, ekonomin, näringsidkarna, politkerna osv… Vår vardagliga kost, våra rutiner, våra val, styrs i mångt och mycket av ”samhället”, därför gäller det att DU tar ansvar för vad du kan tro och lita på! VEM står bakom det senaste ”kostrådet”, innedieten osv… Var kritisk! Utvärdera dej själv, VAD vill du stoppa i munnen? HUR kommer det att ”se ut” på insidan när vi ätit klart – blodkärl, muskelceller osv… Lär dej lite enkel baskunskap inom fysiologi/ näringslära, för att enklare förstå vad som händer i kroppen när du äter ett visst livsmedel…

Snart iväg för att ta hand om några PT-kunder i Eskilstuna, och så senare ikväll, vikarie på SPINNING 45 MIN KL 18-19 + CIRKELTRÄNING 60 MIN KL.19-20 på APALBY FRISKCENTER/ Västerås.

Må gott, lova mej att ta chansen och njuta av sommarvärmen idag!