Skip to main content

Är hemma igen från långresan genom Europa till Frankrike sedan en dryg vecka med massor av nya upplevelser och lärdomar i bagaget! Bilden visar dom absolut godaste musslorna som intogs vid kajen i Villefranche Sur-Mer längs den franska rivieran en varm kväll i början av oktober  🙂

Solen strålade på oss nästan alla dagar; det var verkligen sommar i södra Frankrike och längs Rivieran, med bad i Medelhavet och soliga promenader. Maten var god och åts under varma kvällar, sällskapet det bästa och utbildningen i Yoga/Thaimassage grymt inspirerande och bra! Sedan jag kom tillbaka har jag tagit tillfället i akt att ge Yoga/Thaimassage till de som haft bokade massagebehandlingar med mej (och även till en och annan som inte bokat men som jag tyckt har behövt 😉  )  Behandlingarna har fått mycket bra respons; ”det känns verkligen att det händer något i kroppen”. Och så är det; med ett helhetstänk kring kroppen är Yoga/Thaimassagen terapeuptisk och djupgående, den öppnar upp energiflöden och är väldigt väldigt avslappnande. Välkommen att boka du också om du vill!

Idag har varit en hemmajobbardag vid datorn förutom en morgonpromenad i den vackra hösten. Har fått mycket planering gjord inför olika kommande events, och nu närmast på tur står Yoga Workshopen fredag eftermiddag på Apalby Friskcenter. Så himla roligt med så stor respons! Workshopen är fullbokad med en lång reservlista, och eftersom många som vill inte får plats så kommer jag att lägga in en till under hösten. Håll utkik!

Må gott och ta hand om varandra!

 

 166

/bilden är från hamnen i St Maxime

Join the discussion 2 kommentarer

 • Sari Virkkala skriver:

  Låter skönt ha en på en lördag i s f ..
  Var masserar du ?
  // sari

  • Angelica skriver:

   Hej Sari, jag masserar i Västerås på Apalby Friskcenter, men kan även ta massager i Eskilstuna samt i Borgåsund där jag bor!