Skip to main content

Precis som när man rensar i sin garderob; så är det att producera nya klasser.

Jag har en skapande dag idag, med musik och rörelser. Med tänk om vad jag vill förmedla och vad jag tror på. Tittar igenom mitt gamla; behåller det som är slitstarkt, hållbart, vackert och tidlöst. Gör mej av med det som känns lite för trångt, krångligt och tar för mycket plats.  Fyller på med nytt av det som ger mej  inspiration just nu, på det jag tror och vet ger starka smidiga kroppar och välmående själar.

Jag tror på träning som känns rätt både när du gör den och efteråt. Som har driv och utmaningar, men som också innehåller lugn och acceptans, som gör att du utvecklas och hittar nya ställen i din kropp, som ger dej lust!

En fråga att ställa sej så här i början av ett nytt år är ”varför tränar jag”, ”vad vill jag uppnå”? Det finns så många olika sätt att träna/stärka/ta hand om sin kropp på, så känn in, välj nytt, välj bort, lägg till för att få precis det du vill. Det är ett nytt år, du behöver inte behålla det gamla om det inte gav dej det du ville, du kan välja något nytt som kanske fyller i det du saknat!

Tills vi ses vill jag tacka er för en fantastisk uppslutning på mina klasser under julveckorna. Fulla och överfulla yogaklasser, och gårdagens Organic Bodywork hade även den deltagarrekord. Vill säga mitt ödmjukaste tack till alla er som kommer på mina klasser, och som gör att jag får möjlighet att fortsätta med världens roligaste jobb  ♥