Skip to main content

Lugn skön förmiddag; näsan är sköljd, frukosten är jättegod & solen skiner in genom fönstret 🙂 Ska jobba undan lite papper och sen förhoppningsvis hinna gå ut en sväng och njuta! 

I eftermiddag blir det bland annat Functional Core med John Bauergymnasiet i Eskilstuna, förebereda kostföreläsning till söndagens Öppet Hus på Dansverksta´n i Västerås (kl.14-18, www.mixitfixit.se kika under fliken ”På Gång”) , fika med fin vän som var alldeless för längesen jag såg, och så kväll med Functional Core på Gästis/ Kolbäck (och ni vet… vi får köra dubbelt idag, ta igen förra veckan). Bra dag! JAAAAAA!!!

Har så mycket energi efter påskhelgens Yoga- och meditationskurs i Stockholm. Som att vara pånyttfödd, grundad och lugn. Det är inte så att tankar och problem försvinner, men förhållningssättet till tankarna går verkligen att styra med hjälp av meditation. Att desstom fylla på med energi från familj & vänner… det är helande! Att gå vid Runsa Fornborg och ropa ut sitt vårskrik med finaste kompisen & sjunga isländska folksånger för full hals, hi hi, ja ni hör ju själv… Tack Johannes 🙂 Yogan gav mej ny inspiration till egen ”cross-over” träning; tisdagens gymmande blev en mix av kullerbyttor, hand-stand push-ups, huvudstående i clownen, kettelbell swing, tunga marklyft, tunga enarmsroddar, dubbelhopp, solhälsningar och krokodiler. Träning när den är som bäst! Skön & bra kroppskänsla efter det 🙂  

Kom och träffa mej på söndag i Västerås, se länken ovan. NU: Solen, här kommer jag 🙂 

 

 

 

Join the discussion 2 kommentarer

  • Åhhh, som jag längtat efter Corepasset! Att göra det hemma på egen hand går an, ibland, men det blir inte riktigt samma sak 🙂 Att kräla omkring och väsa ”My preciousssssss” på egen hand med en flåsande hund efter sig…ja, du kan säkert föreställa dig 🙂
    Vi ses ikväll!
    Kraaamiz!

    • angelica skriver:

      hi hi hi,jo det är allt bäst när man gör det med några andra galningar! det känns liksom mer legitimt och på riktigt då:) seeeeeeeees ikväll!