Skip to main content

Sitter i sängen på Skandinaviska Ayurvedakliniken, Stockholm. Har morgonyogat och förberett det sista inför att jag flyger iväg. Snart väntar Arlanda, Thailand, freemove-retreat, sol, värme, bad, ”tom tid” att fylla med ny inspiration. Som jag har längtat! För mej känns det som en platå, ett avslut och en början att sedan verkligen på riktigt få bygga det nya utifrån.

Efter första helgen på min Ayurvedautbildning är jag salig, kan man uttrycka sej så? Som att komma hem i tanken och känslan, som att allt får landa, som att allt känns så logiskt, så rätt, så enkelt, så komplett, så närvarande, så detaljerat… och samtidigt är hela universum med i vår minsta cell. Det är MYCKET MYCKET att ta in, men jag känner ett sånt sug efter att få lära mer, fördjupa mej och utvecklas. Tacksam att jag får möjligheten ♥

När jag kommer tillbaka väntar det nya på mej. Drömmen att få ett eget ställe, en egen studio där jag kan sätta min prägel, dela det jag brinner för, dela min energi till alla som vill ta del av den, förverkligas- någon gång under mars. Som ni vet så har jag en öppen biljett hem från Thailand, så jag säger inga datum, och lever i friheten av att ”time is an illusion”… Men det finns mycket fint och varmt som jag redan längtar efter att komma tillbaka till, så någonstans i slutet februari/början mars räknar jag med att vara tillbaka igen. Jag kommer höra av mej till alla er mina kunder som redan nu frågat efter att boka in individuella möten, lovar! Så snart jag har landat fysiskt och själsligt igen ♥

Fått så många frågor om studion, och det är ju UNDERBART med så fantastiskt fin respons och nyfikenhet! Och svaren… ja dom ska jag finslipa på i Thailand. Där får det praktiska planeras och struktureras, t.ex antal klasser, vilka klasser, olika kort-möjligheter, priser mm… Visionen är att det ska bli en skön plats att landa på, ett ställe att utvecklas i, ett ställe där alla delar av dej som människa får sitt; kroppen, själen, anden ♥ WoW! Big dreams! 🙂   Ett ställe där jag såklart ger mina klasser, behandlingar, individuella möten, föreläsningar, men också en plats som jag vill öppna upp för andra inspiratörer och varma människor som vill dela sin kunskap och sin energi. Jag har så många fina i mitt nätverk som jag hoppas få chansen att bjuda in, så det blir kurser, retreats och en mötesplats för många olika inriktningar som leder till samma mål; välmående och glädje. Så håll ut med väntan på detaljerna en liten stund till!

Nu ska jag upp och äta frukost och säga hej då till alla finisar som är kvar här, sedan packa ur rummet och ta mej mot Arlanda.

Må gott alla ni vackra själar! Jag ger er alla var och en av er en riktigt varm lång kram, och hoppas vi ses snart!