Skip to main content

Sitter med en kopp te på verandan, nuduschad efter ett sent kvällsdopp där solen lyste eldröd och varm. Så fint vi har det nu Sverige!

Har haft ”semester” i 2 veckor redan, men som några har märkt så har jag smygjobbat lite ändå med planering mm inför hösten, och så har jag inte minst tokjobbat med mitt hus för att få allt i ordning. Och just idag är jag i mål med både jobb-jobb och hemma-jobb. En märklig känsla av att vara ”klar”. Nu känner jag mej fri och väldigt väldigt tillfreds! 

Har även kryddat denna semester med att gå på Asthangayoga med Balu från Indien, kl.06.30-08.30 varje morgon. Med 3 mils bilkörning dit. Tanken slog mej varje morgon kl 05.10 när klockan ringde ”är jag riktigt klok egentligen?”, och  svaret är såklart JA! För nu har jag  så mycket ny inspiration att jobba vidare med under resten sommaren, och resten av livet! Lägger in en bild av dom avslutande övningarna så kan ni själva se hur skönt det ser ut, och kanske göra lite på egen hand ni som vill ta in lite mer yoga i ert liv.

Återstående 2 veckor hoppas jag kommer innehålla mycket bad, sol, skratt, yoga, blommor, promenader, joggingturer, ett och annat träningspass, kramar, god mat, mera bad, mera yoga, mera kramar, mera skratt och oändligt med kärlek!

Ha en fin sommar så ses vi i augusti igen!

Lokah Samastah Sukhino Bhavantu (Må alla varelser i alla världar vara lyckliga)

 093