Skip to main content
Moments

På väg…

Av 2011-12-21april 27th, 20183 kommentarer

Snart på väg till kvällens extra insatta corepass. Det blir härligt att träna av sej lite energi inför julhelgen, och det blir också min sista klass att instruera på en månad;…  jag tar långledigt över jul, nyår & in i det nya året.

Som många vet packar jag väskan för en resa till Indien. Har egentligen bara bokat flygbiljett och anmält min ankomst till ett Ashram i byn Rishikesh. Jag kommer bo, leva och yoga där i 3 veckor. Längtar efter att hitta själ & stillhet. Så skönt, att bara släppa allt här hemma, alla tankar & alla funderingar…

Skönt att resa själv. Jag längtar till och med till flygresan helt själv. Jag och tystnaden och kanske en bra bok. Kontraster i livet förgyller!  

Jag kommer stänga av allt; telefon, blogg, facebook. Återkommer med berättelser när jag är hemma. Ska skriva skriva skriva mycket! Texter, dikter och berättelser. Med papper och penna!

Till er alla: Må gott & om jag inte hinner skriva mer innan Jul så vill jag önska dej en God Jul, och jag hoppas att du hittar julefriden och glädjen!

KRAM!

Join the discussion 3 kommentarer

 • Susanne Croner skriver:

  Fina underbara du! Det låter som en heeeelt fantastisk resa! Ha det underbart och Önskar dig en God Jul och Gott Nytt År 2012! Puss o kram från Susanne Croner

 • Anki skriver:

  Vad myyyyyysigt det låter och kommer att bli, hjärtat! Sinnesfrid, lugn & harmoni! <3

  Du kommer att komma tillbaka än mer balanserad och hel, det är jag övertygad om.
  Att resa själv är det optimala resandet, tycker jag, och brukar ge mersmak…

  Snappa gärna upp allt du hör om Kerala och ta med hem till mig, nästa gång är det
  (förhoppningsvis!) min tur!

  Puss & Kram, Fina! <3
  Flaxa försiktigt! ;O)

 • Maria skriver:

  Min fina Angelica! Jag är så glad att jag träffat dig; nu har vi känt varandra i lite drygt ett år – men det känns mycket längre!
  Du berikar mitt liv, du inspirerar mig och du gör mig GLAD!
  Hoppas du får det alldeles underbart på din resa, både rent fysiskt men också mentalt.
  Vi ses nästa år med förnyade krafter och massor med kramar vill jag ha 🙂
  Kraaaaamiz!