Skip to main content

Så lätt det är att logga in här på bloggen och skriva några rader… och ändå så svårt att välja var man ska börja.

Jag har så mycket jag vill berätta om; om Indien, om tankar, om starka möten… och innan jag har hunnit berätta så är jag nu på väg igen… på väg till Playitas/ Fuerteventura för en solig och glad och inspirerande träningsvecka. Med mej har jag en fantastisk PT-grupp, de flesta reser med mej för 2:a gången; JA! Det ska verkligen bli toppen!

Mellan Indien och Fuerteventura har det varit nyinvigning av Apalbys nya koncept Body & Soul; vilken succé på Öppet Hus förra lördagen! Allt blev precis så bra som vi hoppats på! Dessutom har det varit det vanliga vid terminsstart; att producera och leverera nya klasser, att få igång träningssugna PT-kunder som ivrigt vill ta tag i sina ”nyårslöften” och att strukturera upp det nya arbetsåret… 

2011 önskade jag mej ett ”galet år” på en galet galen nyårsfest. Och det blev ett galet och fartfyllt och enormt händelserikt år minst sagt….:) … 2012 firade jag in liggandes i sängen ensam på mitt rum på Anand Prakash Ashram, Rishikesh/ Indien, varm i hjärtat och själen, sneglandes på klockan 23.59; och önskade mej ett 2012 fyllt av glädje och fokus:)

Nu ska jag packa ner det sista i reseväskan, samla ihop tankarna, vila en timme och sen åka till flybussen som går om 2,5 timme…

Kram!