Skip to main content

Hej alla fina! 

Vill börja med att tacka för all omtanke från er nu när jag är hemma och krasslig… Jag lever! Och lever som jag lär; febrig och ont i kroppen = ingen träning = stäng av allt en stund = se till att bli frisk = prio 1. Och jag har inte det minsta problem med det. Accepterar det jag inte kan förändra och finner lugn i det.

Sova. Läsa. Stanna upp. Meditera. Reflektera. Känna. Sova lite till. Och njuta av min fina utsikt över Mälarisen; faktiskt är en dag hela tiden levande med solljus, skuggor, närvaro, ljud- bara att ta in och njuta av helt gratis 😉  Musik och böcker också förståss. Viktigt viktigt för överlevnad. Mängder av honungs- och citronvatten också= alldeles nödvändigt.

Har ju nu i några veckor delat med mej av veckans Yogaövning. Av förklarliga skäl ger jag inte ut ngn asana nu, då jag vill kunna visa och lära ut live. Men tänkte däremot dela en länk, del 1 av 4, ni kan välja själva hur mkt ni vill ta in (vill ni se resten, klicka vidare i youtube 😉 ). Den ger perspektiv på begreppet Yoga, den ger nyanser och öppnar upp för nya dimensioner om vad livet kan handla om. Vi är många som inte tror på att det världsliga är allt, och alla har vi olika vägar för att nå helhet, sanning, mening och kärlek. Det handlar om att våga lyssna på sin intuition, magkänsla, inre röst, hjärtat –  kalla det vad du vill- och våga släppa hjärnan, logiken, förnuftet. Förnuft är filtrerad sanning, baserad på andra människors tankar. Den rena sanningen vet du bara själv; våga lita på den.

http://youtu.be/lpzpfD7qWWw

Bilden visar 3 av mina inspirationskällor;  böcker som ger perspektiv. Egentligen skulle det vara en bok till på bilden, Dalai Lamas bok ”Lycka” som betytt mycket för mej, men den ligger just nu på en väns nattduksbord och väntar på att bli läst.

Ha en fin onsdag alla!