Skip to main content


Var uppe före solen idag. Mötte dagen med andningsövningar och mjuka sköna Yoga Asanas. Utsikten från mitt yogarum är magnifik.; solen som stiger över sjön, ett svagt solglitter på vattenytan &  stora höstgula ekar som tappar sina löv…

Jag hittade lugnet, leendet, tillät tankarna att flöda … jag kom till ett minne, en känsla, där jag varit förut, en plats dit det är skönt att återvända om och om igen…

”Vad är ett hem farmor?”  frågade pojken när farmodern öppnade dörren till grindhuset. ”Ett hem är en känsla dit sinnet vill återvända. Hemma kan vara en plats eller en person eller rentav ett gammalt minne eller en dröm.” Farmodern stängde dörren inifrån, såg på pojken och sa: ”Hemma, det är där sinnet trivs.”

                                                                                                                JANESH VAIDYA ”Det sista regnet”

 

Var trivs ditt sinne?

Var är ditt hem?

Återvänd dit så ofta du kan

Skapa din dag, allt blir så som du tänker

Join the discussion 2 kommentarer

  • Maria skriver:

    Jag har förvisso inget yogarum och är galet trött på mornarna men jag känner mig harmonisk och lugn när jag går i skogen med Charlie 🙂 Känner igen känslan när leendet bara infinner sig plötsligt…Kram!

  • Åsa skriver:

    HÄÄÄRLIGT !!! ja visst är boken bra ?! Jag måste även jag skapa mej ett yogarum…vet bara inte riktigt hur/var……KRAMAR <3