Skip to main content

Så har en vecka rullat på här i Indien. Vi lever vardagsliv här som är så där som en vill att ens vardag ska vara men som är svårt att få till hemma. Vi har liksom TID med allt här. Tid att sova, tid att plocka och greja, tid att tvätta för hand, tid att prata med grannarna, tid att sitta länge och äta, tid att läsa böcker, tid att promenera och yoga, tid att umgås, tid att bara vara, tid att vila.

Vi har tagit en rätt lugn första vecka här även om den också har innehållit ett födelsedagskalas i dagarna 2 med middag ena dagen och en lååååång dansnatt den andra. Men utöver det har vi sovit ikapp och inte haft några idéer om hur allt ska vara. Vi har hängt på stranden, promenerat, joggat, solat, badat och bara varit. Vi har yogat och träffat nya och gamla vänner och så har vi ätit fantastiskt god mat; runt hörnet där vi bor finns flera riktigt riktigt bra restauranger – en fransk där jag åt den godaste risotton jag någonsin ätit och så förstås massor av god indisk mat; det är verkligen en lyx att bara kunna välja och vraka och äta så här gott varje dag! Det är en DRÖM att vara vegetarian i Indien!

Jag hade ju tanken om att inte jobba så mkt nu första veckan men det blev inte riktigt så… Saker och ting behöver rulla på där hemma, jag har ansvar som det bara är jag som kan styra upp så då är det bara att rulla upp ärmarna; men det har känts riktigt roligt! Jag älskar ju mitt jobb och det jag vill förverkliga så det känns angeläget och kreativt. Likadant där, när tiden finns blir allt både roligt och enkelt!

Sitter ute nu, klockan är 22, det är varmt och skönt, jag sitter med bara ben och en tunn klänning, syrsorna sjunger och så sorlar det av röster, hundar, moppar och andra ljud i bakgrunden. Det är liksom aldrig tyst här, det är alltid liv som pågår, levande liv, människor och djur, allt sida vid sida. Jag älskar att få vara en del av allt det här! ????

Tack för att du tog dej tiden att läsa ända hit till slutet! Så en fråga till dej; vad vill du ägna mer tid till, vad vill du ha mer tid för i ditt liv?

Varm hälsning så hörs vi snart igen; för jag vill ägna mer tid till skrivande i mitt liv, jag vill känna att jag alltid har tid att skriva en rad!

/Angelica

Lämna en kommentar