Skip to main content

Varmt tack för kalaset i lördags! Wow så härligt att få freemova, yoga och meditera med er, mingla, smutta lite bubbel och bara vara! Och tack för fina presenter, blommor och annat, tacksam ! ♥ Nu kör vi ett år till!

Och vi börjar idag med nytt schema på aYoY! ♥

 

Alla klasser ligger kvar från tidigare schema, men med tillägg att vi har fått tillbaka Running Yoga och Meditation 🙂  Running Yoga 90 min ligger tisdagar kl.18.15 och Meditation 60 min ligger tisdagar kl.20.00.

Nyheter för den här terminen är att vi utökar utbudet med mer kursverksamhet. Förra året och förra terminen startade vi Yoga Grund 1 och Yoga Grund 2, och nu  utökar vi med kurser även i Meditation och i Pilates. Kurserna är om 7 veckor och du behöver anmäla dej till dom i förväg, 7 tillfällen 900 kr; 50% rabatt för årskortskunder.

Yoga Grund ligger måndagar kl. 17-18 med start måndagen 25 april. Meditation Grund ligger tisdagar kl. 17-18 med start tisdagen den 26 april och Pilates ligger onsdagar kl. 17-18 med start onsdagen kl. 27 april.

Skillnaden mellan en öppen klass och en kurs är att kurserna är slutna grupper, vi jobbar tillsammans steg för steg, du får med dej mer teori och mycket mer individuell assistering. I kurserna får allt landa och vi följer upp gången efter och bygger vidare. Öppna klasser är ”en klass i taget”, du är välkommen utan föranmälan på drop-in, ”precis som vanligt” ♥.

Det är också galet mycket som händer nu under helgerna och långt fram under sommaren i studion; närmast i tur är våra Workshops i Yoga Grund och Meditation Grund; 3,5 timme vardera, nästa söndag 17 april. Workshopen kan ses som en inspirationsboost för att sedan gå vidare, antingen i våra kurser måndagar eller tisdagar i Yoga och Meditation, eller på dom öppna klasserna.

Vi ses!
Namasté

Schema april-juni-2016-A6

Join the discussion 2 kommentarer

 • Camilla Loord skriver:

  Hej
  Undrar om det är försent att anmäla mig till Yoga grundkurs med start 25 april kl: 17-18 ?
  Om inte skulle jag vilja göra det

  Hälsningar Camilla

  • Angelica Nanda skriver:

   Hej Camilla!
   Du är varmt välkommen!
   Jag har skickat mejl till dej!
   Hälsningar Angelica Nanda