Skip to main content

En kopp te på verandan. Stirrar in i en halvfärdig ny webb som aldrig vill bli klar men som jag ändå känner mej så nöjd med. Precis ändrat namnet officiellt nu på studion; och allt som följer med det – att ändra i alla sammanhang: sociala medier, kvitto- och faktura mallar, e-post, signaturer, alla trycksaker. Det är ett stort åtagande att omprofilera sej så här! Jag har gjort den en gång tidigare men hade glömt att det var så här mycket. Men ändå! Så värt det! Känner ert stöd i ryggen, ni är på riktigt dom bästa att ha omkring sej! Alltid nyfikna, alltid med öppet hjärta, alltid med sådan tillit. Er tillit gör att jag vågar! Skulle något bli lite fel kanske det till och med går att hämta hem efteråt? Eller vad känner ni?

Det är en dans det här att förmedla känsla och inspiration istället för klassiska uppmaningar och goda råd. Jag tror inte på råd och riktlinjer, jag tror på att väcka var och ens egna inre lust och engagemang, att få var och en att växa inifrån. Bilder och texter är menade som inspiration, att väcka känslor, inte att visa en stark eller flexibel yoga asana. Hänger du med hur jag tänker?

Jag tänker också att bloggen SKA bli levande nu. Bloggen är död säger många, dom flesta faktiskt, men jag vill bevisa motsatsen! Vilka följer med och läser om jag börjar skriva regelbundet?

Varm kram från mej,
Angelica

Join the discussion 1 kommentar

 • Cezary skriver:

  Nya webben är super bra,allt i sin ordning.
  Du gav hela hjärtat till studion och ger till varje pass med oss i studion,du är engagerad i det du gör och darför är det lätt att bli inspirerad positivt I YOGAN själv.
  Du kan allt om kropp och själ, guide som ingen annan.
  Det uppskattas!
  Du är bäst!
  Kikar in på bloggen dåodå,fortsätt skriv tycker jag:)

Lämna en kommentar