Skip to main content

Fredag kväll, 23 maj. Kom hem sent från jobbet, långa köer på E18 på grund av vägbyggena. Stekhett. Ville verkligen bara hem… Okej. Väl hemma. Sätter mej på verandatrappen. Blickar ut över mina lite för stora ägor. Naturtomten helt vildvuxen- ”borde verkligen fixa till den nu, snart ser jag ju inte sjön”… Grästmattan; hjälp! En djungel. Gräsklipparen; funkar den ens? Minns att den hackade och gick dåligt i höstas… Tittar ut igen. Tänker, ”jag får nog sälja hela rasket alternativ asfaltera” … Struntar i att göra någonting alls. Ringer min syrra och babblar bort en timme i telefon, går sen ner på bryggan och tittar ut över solnedgången. Så började det skymma och då var det liksom ändå ingen idé att göra något…

Lördag morgon 24 maj. Vaknar. Idag MÅSTE jag. Om det överhuvudtaget ska bli gjort. Ligger kvar. Snoozar. Då; ”bling” i telefonen. Från en av mina kunder: Citat:

Har du fortfarande behov av att få bort slyn nedanför huset ner mot sjön ? Vi är på jakt efter bra foto/filmmiljöer för vår Ventrac annons som Susanna ska göra. Om ja, får vi åka förbi och kolla om det skulle funka med Ventracen ? Det är toppenföre nu – innan regnet kommer.  Intresserad ? Hör av dig!

Gissa svaret.

Dom kom, och segrade över allt i trädgården! Det blev en total Garden Makeover, inte bara på naturtomten. Anders fixade också min gräsklippare, Anna var runt och trimmade och finputsade. Gräsmattan på vanliga tomten blev klippt i ett huj med denna supermaskin, och i bara farten åkte min besvärliga stubbe vid husväggen bort liksom 3 träd och en stor taggbuske…. !? Helt galet. För mej hade det här varit ett helt sommarprojekt, och nu, vips, på 4 timmar, är ALLT fixat!!!???

Jag är så tacksam. Och det bästa; dom är så tacksamma; fick meddelande senare

Tack för att vi fick låna din tomt.

Snacka om ”Win- Win situtation”

Klicka på länken och se hur häftig filmen blev med denna supermaskin!

http://youtu.be/sKYfVN3LER0

Ventrac i Borgåsund