Skip to main content

Nu när jag är på andra sidan jorden är det dom här klipporna som tar hand om Dej på allra bästa sätt i studion ♥ utan er…

♥ T A C K ♥

 

 

 

 

 

Hatha Yoga Flow Måndagar kl. 19.00/ Susanne SödergrenSusanne Södergren
Yogan och jag möttes för för 15 år sedan. Sedan dess har vi följts åt yogan och jag. Jag har min grundutbilning i hathayoga men har även flörtat med andra former av yoga såsom ashtangayoga och kundaliniyoga. Jag leder yogaklasser i Eskilstuna sedan 10 år. Här på aYoY har jag Hatha Flow på måndagar. Varmt välkomna att dela yoga med mig! Susanne

 

 

 

Morgonyoga Tisdagar kl. 06.30/ Lotta Isaksson
Sport och fysisk träning har alltid varit en stor del av mitt liv. För ca 15 år sedan började jag utforska Pilates, Qi-gong och frigörande dans och märkte att jag uppskattade dessa träningsformer som förenade det fysiska, mentala och själsliga. De positiva effekterna gjorde mig oerhört nyfiken på liknande träningsformer och filosofier. Allt föll på plats 2005 när jag testade yoga för första gången under en träningshelg i Hälsingland. Där och då fann jag inte bara en träningsform där jag kunde utmana mig själv och min kropp. Jag fann även en fantastisk skatt i form av olika redskap för lugn, fokus, energi, glädje och kreativitet. Yogan blev pusselbiten jag hade sökt för att kunna skapa balans mellan den hektiska yrkesrollen på reklambyrån i stan med livet som småbarnsförälder och hästägare på landet. Yogan blev en klippa, en riktig kompis och en ny och spännande värld öppnade sig. Jag provade olika former av yoga och förstod snart att den balanserande Hatha-yogan hade en speciell plats i mitt hjärta.
År 2011 tog jag steget och gick en lärarutbildning inom Yin-yoga för Biff Mithoefer på Shambala Gatherings/Borntorpet.
Jag tror att yogan ger oss så mycket på så många olika sätt. Vad ger den dig?

Oavsett dagsform eller erfarenhet – kom som du är. Tillsammans låter vi morgonyogan leda oss mot glädje, smidighet och styrka i både kropp och sinne.

Varmt välkommen!

 

Hatha Yoga Basic Onsdagar kl. 19.00/ Ann-Sophie GünzeAnn-Sophie Günzeöl Wahlström
För ungefär 16 år sedan provade jag yoga för första gången, jag var gravid med mitt första barn och mötte yogan för att jag var nyfiken på andningens möjligheter. Efter förlossningen förstod jag yogans möjligheter och jag fortsatte min resa. Jag valde att utbilda mig till instruktör under Ulrica Norbergs ledning och jag fick en fantastisk utbildning och fortsatte min resa med många workshops och mindre utbildningar. Att instruera har alltid varit naturligt och inom yogautövningen blev det ett sätt att lära mig mer. Efter 7-8 år som instruktör i främst hathayoga, så bestämde jag mig för att fortsättningsvis ägna mig åt yoga för mig själv och utan att instruera. För snart två år sedan väcktes dock en liten längtan att leda igen och efter att ha deltagit i en workshop med yinyoga och vikarierat för min yogalärare, så upptäcktes en tillfällighet och en möjlighet att instruera igen. Jag längtar efter det, så jag tar chansen att möta dig på mattan. Tillsammans möts vi i hathayogans gemenskap och jag hälsar dig välkommen!

 

LinnFunctional Core Torsdagar kl. 18.30 & Yin Yoga Torsdagar kl.20.00 + Boka som PT och/eller massageLinn Feltendal
Linn heter jag och jag har precis avslutat mina studier på Tärna folkhögskola där jag blivit klar hälsovägledare och diplomerad massör. Mitt största intresse är träning och hälsa och jag brinner verkligen för att få andra att må bra. Det är jag som kommer ha Functional Core & Yin Yoga och jag ser väldigt mycket fram emot att få kämpa och svettas tillsammns med er, likväl som att landa och stanna upp i Yin Yogan. Jag hoppas att ni vill komma och sprida massa underbar och härlig energi tillsammans med mig! Du kan också boka mej för PT sessioner och massage!
Starka hälsningar! Linn

 

 

 

IMG_3048

Kurs MediYoga Tisdagar kl. 18.00/ Sara Finger
Start 31 januari : 7 veckor; se mer under ”på gång”
Jag heter Sara Finger och är MediYoga och MIMY-instruktör sedan några år tillbaka, och jag har haft nöjet och njutningen att för min egen del få komma till aYoY för att yoga i några år. MediYoga ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag vet hur bra människor mår av att stanna upp, lyssna och känna in sig själva.
Jag arbetar annars som leg naprapat och driver min egna mottagning, Naprapathälsan, i Köping. I mitt arbete har jag plockat in Mediyogan till mina patienter vilket har varit mycket uppskattat. Jag ser fram emot att få leda dig in i lugn harmoni och balans i kropp och sinne. Varmt välkommen ❤️