Skip to main content

Så sitter jag här igen på min veranda, solen skiner in genom fönsterrutorna efter regnet, det är vacker kvällssol och varmt och skönt här ute-inne.

I mej har jag nyss en Yogavecka här i Borgåsund och innan dess en vecka på Yogafestivalen/ Ängsbacka. Två starka veckor som jag inte vet hur jag ska uttrycka. Så jag lånar ord från några av dom som skrivit in till mej under veckorna som gått. Jag är så berörd. Så tacksam och glad över att jag kan så små frön i var och en som är mottaglig och öppen för förändring.

 

Okej, här kommer några glimtar:

 

Underbara Angelica!

Tack för allt! Det har verkligen varit en resa inuti den här veckan och jag har träningsvärk i hela kroppen.

Alltså jag har snurrat i tankarna kring min sysselsättning såååå himla länge. Jag känner att jag gör det jag gör utifrån rädslan att inte kunna försörja mig men känslan av att vara på fel plats och inte bidra med det jag ska har gnagt i mig läääänge. Gissa vad som hände sen idag på eftermiddagen…. Alltså det känns nästan lite knäppt att berätta det för dig men jag gissar att du är van vid spaceade människor som vill skapa en bättre värld

( XXXX….)

Så än en gång. Tack för hjälp att röra om i grytan. Ska bli spännande att se vad jag nu hittar för ingredienser att fortsätta laga med ????.

Kram ✨????✨

 

Hej Angelica! ❤️ Jag tänkte skriva till dig redan i tisdags för jag anade att höfterna skulle sätta fart på något. När vi stod i framåtfällning och skulle släppa taget så bara rann tårarna. Fortsatte under Båten och hela vilan. Men det var inte alls jobbigt, bara befriande! ????
Idag däremot kom ALLA hjärnspöken upp. Jag vet ju att halsen är min svaga punkt, har alltid varit men jag trodde ändå jag skulle hantera det bra. Men i Clownen brast det fullständigt. Jag klarade inte av att utföra den, jag fick panik och provade flera gånger till – givetvis gick det ännu sämre pga stress – och då hände det: Alla elaka malande tankar som jag haft förr i tiden kom tillbaka. ”Jag är värdelös, jag kan ingenting, alla andra är bättre än mig, jag kan inte yoga, jag hatar yoga, jag ska aldrig mer yoga!!” osv osv. Herregud det var så starkt. Logiska tackar klev in emellan men denna känsla gjorde så fysiskt ont. Bara att skriva detta gör att det drar ihop sig i halsen och jag är nära till tårar. Jag tror att vi har hittat mitt fokusområde. Nu ska skiten ut, jag tänker INTE dras med det här längre. Jag är större än så. Jag är värd mer än så. Men jag behöver hjälp.. ❤️????

 

Ha ha inser just att jag idag går runt och tänker väldigt mycket på mannen jag var gift med för 10 år sedan ????….. undra varför …. nedrans stela höfter ????

 

Tack för underbara pass. Efter denna morgon kan jag äntligen djupandas igen, häftigt????

 

Heeej????
Tack dör en superhärlig start på dagen. Det är nåt visst med att du leder yoga. Du strålar ✨ säker och självklar ????Va kul med så många som var med. Så uppskattat????
Jag kommer i morgon också, jippi !!❤️

 

Tack för en fantastisk vecka. ❤️ Har så mycket jag skulle kunna säga om de här dagarna, men vissa ord beskriver det ändå bättre som, lärorikt, värme, tillsammans och magi. ???????????? På återseende!

 

En magisk vecka har kommit till sitt slut. En resa genom kroppens chakrasystem i en underbar sommarmiljö. Brygghäng och bad nästan varje dag. Tack Angelica!❤️????????????????????????????????❤️

Sista dagen avslutades med tre chakran och tre väderlekar, moln, sol och några regnstänk. Solen kom förstås med solhälsningarna och regnstänken när vi släppte taget…kontrollen. Fem dagar till ända med 1 1/2 timmes yoga varje morgon mellan 7:30-9:00. Tiden har gått fort och ändå har tiden stått stilla…kroppen är använd, sinnet har stillat sig. Känslan är ”sliten” på ett BRA sätt…man behöver återhämtning fast det är precis det man fått.
Ja det känns precis som det ska efter en resa i kroppen med allt vad det innebär.
Tack Angelica Nanda Schäfer????????

 

Tusen tack Angelica Nanda Schäfer för en fantastiskt vecka❤️Härligt att starta dagen med yoga och hur skönt och bra det än känns så slås jag alltid av känslan och tanken att det är här jag ska vara. I samvaron av andra yogis, ledd genom kropp och själ av en fantastisk instruktör och starkast av allt att få en stund att samspela med hela mitt jag. Där är jag hemma.

 

Tack för att jag får uppleva detta????????
TacksamYogaveckan i Borgåsund är slut för denna gång. Varje morgon 7.30 har vi lite nyvakna landat där på morgonfuktigt gräs. Övat på att vara i stunden, tränat och tänjt både kropp och sinne. En morgon cyklade jag dit och en morgon sprang jag dit. Frukost sen vid 10 och har sen lufsa omkring i härlig, lite förvirrad men tacksam känsla. Sköna dagar! Chakran är intressanta. Hur olika det kan vara i dem… Tack Angelica Nanda Schäfer för att du gör det på ditt sätt! ☮️????☯️???? #ayoy

 

Tack Angelica Nanda Schäfer för inspiration, träningsvärk och goda råd om både yoga och livet. ❤️????

 

Helt underbar vecka!! Vart tårögd vid avslutande Ohm ???????? ville inte att de skulle ta slut!!
Tack alla för denna vecka!! Och ett jätte tack till Angelica Nanda Schäfer❤️❤️❤️ Love and Peace ☀️☀️

 

Jag är glad, stolt och lycklig efter den här veckan!

 

Thank you..it WAS magic, that feeling..wooow!! Love it! ????

 

????????????????❤️???? Love Freemove! Your Biggest Fan.

 

För dej som vill se bilder från Ängsbacka gå in och kolla på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1594137577273300.1073741841.806601629360236&type=1&l=a780abc6eb

Och för dej som vill se bilder från Yogaveckan i Borgåsund kika in på https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1928093727442696.1073741839.1560093024242770&type=1&l=571c5c284c

 

19510285_1928125560772846_3736845658084310443_n