Skip to main content

Just kommit hem efter ännu ett mördarpass med Fredrik… Alltså… mina ben…  och mina höfter…  Skönt med egen fokuserad träning; jag känner mej så grymt stark (och väldigt väldigt hungrig 🙂  ) .

  Move your ass and the rest will follow

/Blossom

Just idag känns det helt sant. Kände för första gången på länge en genuin lycka i hjärtat där på hemvägen; när jag svängde av ”56:an” och in på vackra Strömsholmsvägen. Vårsol över fälten – så intensiv att det nästan blev disigt i motljuset, fågelkvitter när jag klev ur bilen här hemma vid  mitt hus, och bara en skön känsla av att med våren kommer nytt liv, ny kraft och en ny tid…

Har en soft arbetsdag framför mej på hemmaplan. Just i skrivande stund sitter jag och planerar för lördagens tjejmässa i Parken/Hallstahammar; du har väl inte missat ”Brudar i parken”? Mellan 9-15 är det mässa för alla, kvinnor som män, men alla vi kvinns har möjlighet att vara på plats ända från 07.30 till 02.00; det kallar jag en riktig tjejfest! 🙂

Jag finns på plats under dagen med bland annat prova-på-klasser i Yoga och Functional Core, och med möjlighet att prova på min Thai/Yogamassage och göra kroppsanalys. Dessutom kommer jag att prata lite om hur man hittar inspiration till ett roligare och aktivare liv! Hoppas vi ses !

Nu ska jag jobba vidare en stund vid datorn; om någon timme ramlar mina massagekunder in här med löftet om att ta med sej en semla till mej Fettisdagen till ära, och senare ikväll beger jag mej till Gym8 i Kolbäck för att träffa 2 nya Pt-kunder.

Bra dag för mej, och jag hoppas att du också får, eller rättare sagt gör dej själv, en sådan!

♥ kram ♥