Skip to main content
Moments

Lugn vecka

Av 2011-09-23april 27th, 20181 kommentar

Vilken vecka det varit. Förra fredagen så bara däckade jag på verandan i eftermiddagssolen… Somnade… Fick feber…. och var däckad till måndag kväll… Det har verkligen knappt hänt tidigare, det var flera år sedan jag var förkyld eller hade influensa-symptom. Det blev en hel-helg med sömn, vila och mycket honung….

 Jobbade tisdag och onsdag, gick rätt ok, blev svettigare än vanligt på klasserna och hungrigare än vanligt efteråt. Kroppen ville verkligen ha energi IN!  

I går torsdag var det så dags att dra ut min sista visdomstand! Ångest halva natten och ångest på väg till tandläkaren… Väl i tandläkarstolen upptäcktes ett liiiitet liiiiitet hål som var ”lika bra att åtgärda när jag ändå var på plats” och” tror du det går bra utan bedövning, det blir så mkt bedövning annars….”? ”Bedövad” svarar jag ”ja- det går bra”…. och så vips innan den ”ångestladdade tandutdragningen” får jag vara med om att laga ett hål, UTAN bedövning… Iiiiiiiiiiiii….. ”Bedövad” tänker jag att ”nu är det bara att inta meditationsläge och koppla in djupandningen”, och så tog jag mej till en plats i minnet, en plats där det bara finns värme, lugn och kärlek. Jag var där i 40 minuter medan visdomstanden drogs ut, kände ingenting och mådde rätt ok faktiskt. Smärtan och tröttheten kom efteråt! Sov hela gårdagen = Vilken vecka av sömn! Jag som normalt sover rätt lite… Så här mycket vet jag inte om jag någonsin sovit i hela mitt liv tidigare!??

Jobbat hela dagen idag, har haft fullbokat med mina PT-kunder, och det har varit en jättebra dag. Har haft individuella yogaklasser och styrketräningar, coaching och 2 nya uppstarter idag. Det är så inspirerande och varierande!

Kvällen nu blir bara jättelugn. Har ätit (äntligen, nu ikväll funkar det att tugga igen!), jobbat undan lite av det jag missade från gårdagen, men ska snart verkligen ”ta helg”. Ska försöka vara ifrån allt med dator och jobb, och bara vara LEDIG. Har en hög med bra böcker som jag vill läsa igenom, bland annat om Auyrveda och andningslära. Jätteintressant! Ska bara vara lugn, ingen träning, utan låta förkylning och tandvärk riktigt läka ut. Känns rätt skönt faktistkt; kravlöst och energigivande!

Nästa vecka kavlar jag dock upp ärmarna; jag har gjort en grym träningsplanering till mej själv och tänkte inspirera här på bloggen med ”Liten Träningsskola” i flera delar. Börjar på måndag med Ryggträning! Håll utkik!

Ha en toppenhelg alla!

Join the discussion 1 kommentar

  • Maria skriver:

    Snuffsan! Du gör rätt i att ta en helg i vila och återhämtningens tecken!
    Ser framemot måndag – då ses vi!
    Kramiz!