Skip to main content

Yoga- och dansfestivalen är i kroppen & själen nu ♥ Den håller på att landa och omvandlas till ny inspiration, energi, lust och flow i mej, och den stärker min övertygelse om att mitt val av väg i livet är sann för mej.

14 timmar Yoga & Dans på en helg. Den känslan det ger borde ALLA få uppleva någon gång. Friheten, enkelheten, flowet, kärleken ♥

Var en så mysigt arrangerad festival, kändes ”hemma” och personligt. Det var blommor här och var, små lappar med ordspråk & klokheter, mysiga kuddar att relaxa på, tända ljus mm. Och så här såg det ut när vi klev ut idag, sista dagen, som ett varmt och kärleksfullt tack.

FullSizeRender

 

Så många bra presentatörer som var där med stort hjärta och engagemang och en vilja att vilja dela med sej av sina kunskaper. Så inspirerande. Och allt runt omkring. Bazaren där jag inte kunde låta bli att handla fina linnen från Saprema och lite bio-ekoprodukter från Järna ♥ Och musiken. Som jag bara svävade bort till ♥

För er som är nyfikna, dom här klasserna valde jag att gå på:

Sama Yoga med Idha Karlsson, Global Yoga med Johanna Andersson, Yoga Shaking med Maria Pravasi, Soul Motion med Seshen, Jivamukti Yoga med Alessia Avellino, Meditation med Jojo Norell, Rehab Yoga med Josefine Selander & Robin Tåg, Prana Flow Yoga med Mia Hasser Hozhona, Gaga med Emma Rozgoni.

Nu ska jag sova och bara känna värmen i hjärtat ♥

Kram!

Join the discussion 2 kommentarer

  • Ann-Charlotte skriver:

    Underbart! Det hade varit ljuvligt att vara där… Det får blir nästa möjliga tillfälle som dyker upp <3