Skip to main content

Alltså, jag råkade titta igenom lite bilder från sommaren…
Är det möjligt att den där bruna, glada människan som ser ut att ta lätt på livet är JAG? ???? Är det någon som känner igen sej, att den här hösten har gjort en lite gråare och aningen mer genomskinlig än vanligt?

Hur går det för dej? Håller du dej frisk? Stark? Hur gör du för att må bra just nu?

Delar några bilder från sommaren och andra sköna stunder bara för att boosta och återuppliva sköna minnen. Minns en av mina första gånger i Indien och den första nere i södra Indien, Kerala. Jag är då på ett stort ayurveda center som är vackert beläget på stranden. Det är en mur runt området och vid den port som var min ut mot stranden satt samme vakt, samme gamle man, dygnet runt, dag efter dag. Under mina dryga två veckor där var han där varje gång jag passerade, satt på samma slitna stol. Till slut frågade jag honom om det inte blev långtråkigt att bara vara där på samma ställe hela tiden. Hans svar var:

”du måste förstå att jag har levt ett så rikt liv fram till nu. Genom att ha den här tiden nu så kan jag sitta och minnas tillbaka på allt vackert och fint jag varit med om, jag får chansen att vara med om det fantastiska om och om igen”.

Kanske är det så vi kan se på tiden just nu. När vi inte kan resa som vi vill i den yttre världen har vi alla möjligheter att resa i den inre ????

Har du några vackra platser/ stunder/ minnen i dej som du gärna återvänder till?

Här kommer några av mina:

Join the discussion 1 kommentar

  • Helena Söder skriver:

    Mmmm en stor önskan är att den inre minnes resan ska få följa med på äldre dar tänk som han sa att få uppleva dom fina minnerna om o om igen ❤️underbart ❤️ och när minnet sviktar så kan dom fina bilderna man tagit bli en hjälp på väg in igen 😊

Lämna en kommentar