Skip to main content

Så kom äntligen sommaren nu i augusti! Själv har jag lite svårt att hänga med, att det faktiskt snart är september, månaden då det är massa massa kul som händer på aYoY, månaden när löven brukar bli gula och orange och trilla av, månaden när jag blir ett år äldre och månaden som jag ska grotta ner mej rejält i mina Ayurvedastudier ♥

Jag ligger lite back på att var i god tid med att få ut info om allt som händer i studion, men på något vis brukar klasserna och kurserna bli fulla ändå, vilket jag är så enormt tacksam för, och jag känner på något vis mitt i allt att det visar att jag lever livet i nuet och inte så mycket varken i framtiden eller dåtiden 🙂

Kika gärna in på hemsidan då och då under ”På Gång” för att hålla dej uppdaterad om vad som är på gång. Närmast på tur är morgondagen, lördagen 29 augusti, när jag finns på plats igen för tredje gången den här sommaren på Happy Face Place och kör morgonyoga kl 10-11. Supermysigt ställe som du bara inte får missa! Lördagen efter 5 september är det Kolifej här i Kolbäck, och aYoY har öppet hus så du kan kika in i lokalen, komma med dina frågor kring Yoga och Meditation och olika behandlingar ♥ Kommer vara ett prova på pass kl 11-12 den lördagen också, för dej som aldrig tidigare provat Yoga eller Meditation, men som är nyfiken. Nivån är basic basic enkelt enkelt ♥

Lördagen 12 september har vi en ljuvlig dag i Yogans och glädjens tecken. Jag har med mej min glada och sprudlande vän och kollega Åsa ifrån Dalarna, och vi kommer bjuda på en heldag med Yoga, Meditation, Ayurvedaföreläsning, Chanting mm mm…. Dagen heter ”Celebrate Life” och vi släpper det exakta programmet nästa vecka, men alla ni som gillar yoga och den energin vi försöker förmedla nere på aYoY, ni kommer inte att bli besvikna, så boka in redan nu och varmt välkomna! ♥

I november gästspelar jag i Stockholm på YogaMana där vi kör en AfterWorkshop freemove, och i februari är det dags för freemove Thailand. Redan många anmälda till den resan, vilket är helt fantastiskt roligt! Kanske en julklapp att ge till dej själv? Strunta i saker och mera materiellt som bara belastar, och istället ge dej själv själslig ro och enormt med glädje, låter som en rätt bra deal va?

Så har jag varit linslus senaste veckan också, både i VLT och i Här och Nu. Jättekul. Och känner mej så träffad av titeln jag fick i Här och Nu, ”Livsresenär” ♥ Den stämmer så mycket bättre än alla andra titlar jag har hit och dit. Livsresenär, på väg genom livets resa. Underbart! Och ja! Det är jag! Tillsammans mer er!

IMG_6979

IMG_6980IMG_6982IMG_6981

Ha en riktigt skön helg! Hoppas vi ses på något av evenemangen eller bara i vimlet någonstans!

Namasté ♥