Skip to main content

En knapp månad sen senaste inlägget och det är som ett helt liv. Webben är klar, typ nu! Sista korregeringarna har gjorts i veckan. Det som då, för en månad sen, kändes som olösliga issues är nu helt plötsligt i hamn. En sådan insikt- att allt löser sej till slut… Men vilken resa. Nu dröjer det (hoppas jag) tills jag tar mej an något liknande. Alla timmar vid skärm. All tid i huvudet. Nu längtar jag efter mer tid i kroppen. Känner hur det skapas en inre stress av att vara i mindet, att hela tiden ”äga besluten”. Så tacksam ändå att jag kan hantera den, olusten och stressen, att jag har verktygen att skaka av mej den, vet att rutiner och egen praktik kommer få mej på banan igen.

Och ikväll – alldeles snart, om bara ett par timmar; första Freemove Friday i studion med samma namn. Det känns stort, det känns rätt och det känns alldeles omtumlande.

Yogastudion, Freemove Yogastudio, hade ju sin nyinvigning 27 augusti. Den blev som en dröm, så nöjd med hela eventet och energin vi skapade tillsammans. Nu har det rullat ett par veckor med klasser och kursstarter, det känns så fantastiskt att vara igång igen. Jag älskar, och då menar jag från hjärtat och i hela mej, ÄLSKAR, att hålla klasser och kurser. Jag älskar att ta emot er, att välkomna er, att ta hand om oss. Efter alla dessa år längst fram på mattan, aldrig en enda gång har jag velat kliva av. Och nu, när själva rummet och studion är nyomgjort så är det en än skönare känsla – jag kommer typ aldrig hem om kvällarna. Går och puffar i kuddarna, torkar av i alla hörnen. Boar och fixar. Låser dörren och kliver ut i ett slumrande och sovande litet samhälle på den västmanländska landsbygden och känner att här, precis här, finns hela världens magi.

Tack för er och för oss, nu ska jag byta om och ladda om för en förlösande freemoveklass, nymåne och allt som det är. Ikväll skakar vi av oss det som skaver och blickar framåt med stadiga fötter!

Jag skriver mer snart, har så många berättelser jag vill dela med er!

/Angelica

Lämna en kommentar