Skip to main content

Så har vi landat här i Goa och jag älskar älskar att vara här. Alla ljud, värmen och havsbrisen, ljuset precis innan solen går ner, hundarna, färgerna och alla som får plats på en moppe. Det är så enkelt och så enormt närvarande. Går det ens att vara stressad här? Leende, vänliga människor överallt, vänliga själar som vill väl.

Ligger just nu i vår lilla trädgård i skuggan under kokospalmerna. Vi bor såååå fint, hyr en undervåning på ett hus av en fin vän, så här är ombonat och mysigt. Familjen är delvis fransk så mamman kom ner och bjöd på lunch alldeles nyss. Vi känner oss så varmt välkomnade; vi kom igår, boade in oss och kom ner till stranden lagom vid solnedgången. Borrade ner fötterna i den varma sanden, strosade längs strandkanten, kollade vad som var nytt sen sist, vad vi känner igen. En av hundarna gjorde oss följe och visade oss vägen. Jag vet att jag skrivit om dom förut, men dom här indiska hundarna är något helt eget. Så snälla, så följsamma, och dom har sitt helt egna självständiga liv; det ÄR dom som äger stranden- sedan är vi gäster på besök.

Idag har vi en lugn lugn första dag. Vi ska snart ta oss ner till eftermiddagssolen och solnedgången på stranden efter en heldag här hemma med att bara landa och umgås med varandra och vänner. Jag har läst lite mejl och checkat av några sista ”måsten” under dagen, men sedan nu några dagar framöver kommer jag hålla mej borta från jobb. Jag har ju så enormt fin support i studion nu när jag är borta så jag ska leva som jag lär och stänga av och ta in allt jag längtat till. Kommer dela lite på insta o fb o lite här i bloggen så varmt välkommen att följa med på så vis!

/Angelica

Join the discussion 4 kommentarer

  • Monika Lehmann skriver:

    Så härligt det låter Angelica ! Jag följer med spänning med på din resa här på bloggen ????????????????????‍♀️????‍♂️????????

  • Monica Öhlander skriver:

    Så härligt det låter!
    Jag ser så fram emot resan som väntar om drygt en månad till Thailand. Den tiden kommer att behövas för mig att återhämta mig. Vi var tvungna att skiljas från vår älskade Smilla i söndags.Så nu går jag sönder igen. Det kommer bli en fantastisk upplevelse att åka iväg. Vi ses!

Lämna en kommentar