Skip to main content

Sist jag bloggade blev det en framåtblick om vad hösten hade att erbjuda; nu när vi är ”mitt i det hela” fylls jag med varm tacksamhet för alla fina stunder vi delat; alla ni själar som vill upptäcka, utforska och investera tid i möten med er själva. Det är vackert, det är sanning och det är liv ♥.

Oktober har varit intensiv med kurser i studion varje helg; vi började med att ha en heldag för ryttare lördagen den 1 oktober, en workshop i kroppsmedvetenhet och balans; så givande att få dela nya perspektiv till en grupp som inte bara kan få nytta av det själva, utan som också för det vidare till en annan själ, sin häst ♥. Vi fortsatte helgen efter med heldag i Anusarayoga; tack vackra magiska Helena Wintre för all kunskap du delar och för din enorma ödmjukhet! ♥ Nu i helgen hade vi två heldagar med workshops i Yoga Grund samt Meditation Grund; jag verkligen älskar att guida in i det som är grunden i yoga, det enkla som också är det djupa, basen som sedan gör att vi kan flyga hur högt och fritt som helst ♥.

Nästa helg väntar en heldag med Body & Mind, där vi tar upp kost, träningslära och mental fokusering. Det var jättelängesen jag höll en öppen sådan föreläsning så det ska bli jätteskoj; jag har på senare tid bara föreläst för specifika grupper men nu så öppnar vi alltså upp och bjuder in alla som kan ha intresse. Jag kommer guida er i både traditionell och alternativ kost- och träningslära, och Jenni håller i den mentala fokuseringen.

Oktober har också innehållit många uppdrag utanför studion med föreläsningar för företag och föreningar, och andra uppdrag. En aktiv höst som balanserar upp det mörka och lugna som årstiden annars bjuder på. Nästa vecka börjar Steg 2 kurserna i Yoga Grund samt Pilates; wiehooo! Ser fram mot att ta er steget vidare!

Varma höstkramar och lev väl!
Namasté Angelica ♥

 

Yimg_9248img_9246 img_9132

Yoga Grund in action ♥

img_9131 img_9033 img_9032

I väntan på Helena Wintres Anusarayoga ♥