Skip to main content

 

Ljuvliga höst. Som kommer med lugn och vemod. Som gör att jag alltid känner kreativitet och behov av ensamhet. Som gör att jag vill blicka inåt och umgås med mej själv, gärna ute i naturen eller i min favoritfåtölj. Sprang en sväng i morse, och det var så skönt. Utan prestation, utan klocka, utan mål eller mening. Bara sprang. Tidlös.

Du är så tidlös

säger han. När jag är med dej vet jag inte om jag är 15, 40 eller 1000 år. Som om vi känt varann i en evighet.

 

Alltid har jag fått höra

Du är så annorlunda

Han säger

Du är precis som jag

Vi använder samma ord, har samma språk. Så enkelt. Så verkligt och så overkligt. Är det nu och här, eller var det för 100 år sedan?

Du har en tyst melodi.

Två som sett den, eller alla fall sagt det till mej. Och ja, min melodi är tyst. Den har stundvis brusat, irrat omkring förvirrad, men har ändå alltid varit tyst. Och nu ska jag ge den en röst; jag har ÄNTLIGEN börjat skriva på min bok, som går under arbetsnamnet ”Fragment”. Jag ser det som ett 5-årsprojekt 🙂

 

Senast bloggade jag om tro. Om att våga tro. Och jag tror fortfarande. Nu är det kanske viktigare än någonsin att tro. Lite tillspetsat, men så bra:

”Vill du att jag ska tro på det du säger?” ”Nej, jag tror inte själv” ”Då så, då kan jag inte heller lyssna” 

 

Förra lördagen hade vi release på freemove på fina Mamita i Stockholm. Det var en sån skön dag med så sköna människor. Vi dansade oss fria, yogade oss i flow och i lugn, och uttryckte oss med både kropp och själ. Nästa chans att freemova är i Barcelona 15-20 november, eller följa med oss till Thailand 1-7 februari 2015. Mer info kommer snart på vår facebooksida samt på våra respektive websidor.
bild 2

I söndags var jag på Gröna Lund med några av dom jag gillar allra mest. Jag ÄLSKADE att åka nya Eclips. Vi sitter där, min prins Alex och jag, barfota, nära och högt högt upp.

Angelica nu är vi i himmelen 

Och ja, det var vi! Åkte så mycket karusell som jag inte gjort på flera flera år. Och jag gillade det!

bild 4
bild 1

Nu är det helg. Hoppas att dimman lättar och att det blir lite mindre fuktigt. Ska höststäda min trädgård. Klippa gräs om det inte är för blött, klippa ner buskar. Ordna för kalas nästa helg.

Kramar! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

Join the discussion 2 kommentarer