Skip to main content

… sedan 7 veckor… och inte en rad trots att jag bubblar av saker att berätta…

men nu sitter jag här, ÄNTLIGEN, på verandan, och bara ÄR. Eller, jag har nyss ätit efterrätt i kvällens sista solstrålar och fixar med musik till torsdagens freemoveklass SOM JAG ÄR PIRRIGT LÄNGTANSFULL att få dela med er. Men det är en annan historia. Nu sitter jag här och bara ÄR, OCH lyssnar på musik. OCH har utrymme att skriva, och jag tänker skriva några rader om KÄRLEK.

Om min Kärlek till Yoga, Kärlek till alla vackra människor omkring mej, Kärlek till mitt yrke, Kärlek till att hela tiden lära nytt, Kärlek till mitt hem, Kärlek till min katt, Kärlek till att livet är så dynamiskt, Kärlek till solen som äntligen kommit med lite värme, Kärlek till vackra naturen just nu i vårskrud, Kärlek till luften jag andas och framförallt Kärlek till den man som är vid min sida och gör livet så mycket roligare!

Innan vi åkte iväg på vår långresa så flyttade han in i mitt hus och gjorde det till vårt. Och nu håller vi på att packa upp och packa om. Vi är klara på övervåningarna, nu är det på källarnivå. Att få plats med ett helt hem till som ska sparas och förvaras till någon gång. Och att inte fastna i gamla foton, minnen, små prylar. Och att bestämma sej för om det bara är att släppa taget eller om vi ska klamra oss fast vid några minnen från förr. Jo, det ska vi. Vi är ingenting utan vår historia, trots att det enda som är viktig är här och nu ♥. OCH: vi har gjort en griffeltavla i hallen där vi har tänkt skriva upp vad vi ska göra i framtiden, hi hi, ni ser hur vi prioriterar: det här stod på tavlan när jag kom hem en kväll, och det står fortfarande kvar; liksom väldigt svårt att bocka av och känna sej klar med (lysrören är strukna och inhandlade)????.

2017-05-09 19.53.02

Kärlek till Yogan som också är mitt yrke och en stor del av mitt liv, som för mej samman med så många vackra människor och som får mej att lära nytt; lära nytt om mej själv, om andra och om det dynamiska livet. Vi har hunnit vara en sväng i England, Brighton, sedan vi kom hem från andra sidan jorden, och som första lärare från Sverige har vi gått Teacher Training i EYP; Embodied Yoga Principles. Vi är så ”wow” vilken grej! Helt nya perspektiv på hur vi faktiskt kan flytta yogan från mattan och in i livet, in i vardagen, hur den kan stärka oss och få oss att utvecklas och nå våra mål, se våra invanda mönster och ge konkreta förslag till förändring eller förstärkning. Det är en blogg för sej, och jag vill så gärna berätta mer och lovar att göra det i god tid innan den workshop vi kommer att hålla söndagen den 11 juni, SAVE THE DATE ???? Sen vi kom hem har vi också hunnit ha 2-års jubileum i studion, jag har varit iväg med workshop i freemove och yoga till Yogahuset i Uppsala och jag har haft föreläsning om Ayurveda nere i studion. Dessutom har kurser i Yoga Grund, Pilates och Running Yoga sparkat igång och är nu i full rullning♥.

2017-04-09 23.06.06

Kärlek till naturen i vårskrud just nu. Det var längre sen jag klev upp tidigare och smög ut i den ännu rätt så nyvakna morgonen, men idag var det en sån dag. Och jag gick stundvis riktigt långsamt på stigen; luktade på häggen, njöt av vitsippor, blåsippor och liljekonvaljernas blad, formligen såg hur knoppar slog ut och hur det växte. Hemma i min trädgård är det också ljuvligt och alla vackra maskrosor får vara kvar som gula solar i gräset ett tag till, och jag väntar med att klippa ner och ta bort; jag vill låta allt få sin nya form och sedan hjälpa till med att supporta den.

2017-05-07 12.41.46

Från och med nu sparkar jag igång veckobloggande och tänker alltså dela mer med er, jag har så många berättelser att berätta för den som vill följa med. Och den som inte vill följa med kliver helt enkelt av ♥

Ha en fortsatt fin lördag, nu dyker jag in i spellistorna igen ♥

och just ja; vi har ju varit på DEPECHE MODE i Tele 2 arena också sen vi kom hem, GALET bra, still going strong and even stronger than before. En gång synthare, alltid… ????

2017-05-05 20.53.45

och just ja II, katten, The Beloved Shangri-Love; also getting stronger. Det lilla livet som nog inte är en katt utan mer en tiger, högst upp i alla träd och den på samma gång självständigaste och kärleksfullaste individ jag någonsin mött, på många sätt min förebild ???? (bilden är från i påskas).

2017-04-10 21.43.52