Skip to main content
Okategoriserade

Helgvila & Kettelbell

Av 2010-11-06april 27th, 20184 kommentarer

Ahhh, här är den mitt nyförvärv Eleiko Kettelbell! Vi kommer att ha så mycket kul ihop!

Träningsveckan är dock avslutad, fredagens CrossFit pass kräver återhämtning. Och det är ju det som är grejen; bra träning kräver bra vila; det är kontrasterna som gör det.

Vad gör du när du vilar?

Jag vilar med sköna promenader och god mat, umgås med nära och kära eller en god bok.

Började morgonen med sovmorgon och att läsa några kapitel i min spännande deckare (sparar slutet tills imorgon:), tog en härlig promenad vid Jordmarken, satt en stund vid den lilla stranden och mediterade i varm höstsol, alldeless vindstilla och till ljudet av vågornas kluckande in mot stranden. Helt galet skönt! Sitter nu och väntar in att fixa ordning mej för kvällens tjejkväll; vi blir 4 tjejer från förr; vi har känt varann sen lekis! Jag gissar att det blir god mat & vet att det är att umgås med nära & kära!

Trevlig lördag; se till att du också tar chansen att ladda batterierna inför nästa träningsvecka!

Join the discussion 4 kommentarer

 • Anonymous skriver:

  Inte visste jag vad kettelbell var för något, men något som kräver styrka ser det ut som. Vad lär man sig inte av att läsa din blogg.

 • gunilla skriver:

  Har försökt skriva via gogle-konto men fick det inte att fungera så jag gör ett nytt försök, det är alltså mamma som är den anonyme den 11 nov 23.29

 • gunilla skriver:

  Yipiiii det funkade till slut, mina andra kommentarer svävar väl runt i cyberrymden nu…..

 • Angelica skriver:

  hej mamma! en kettelbell är en tyngd som man svingar och stöter för att få motstånd, användes av ryska soldater tror jag från början… riktigt utmanande träning! du får provkänna på den nästa gång vi ses:)