Skip to main content
Moments

Hej Onsdag!

Av 2011-09-21april 27th, 20184 kommentarer

Nyss ätit en god frukost, eller brunch typ. Reflekterar återigen över vilken skillnad det är på mat och mat, och just nu på ägg och ägg. Fina ekologiska ägg med underbar gula, så ska det vara! Tips! Välj era livsmedel & råvaror med omsorg, man blir det man äter…!

On my way to Västerås för lunchklasser, pt-kunder & planeringsjobb. Sedan, ikväll, som vanligt på onsdagkvällar; Functional Core på Kolbäcks Gästgivaregård 18.30. Idag blir det extra teknikfokus, jag vill ha perfekta plankor, fina linjer i kroppen & få er att hitta känslan & koordinationen. Vad tror ni om det?

Idag är sista dagen med min sista vidsomstand. Imorgon ryker den. Undrar vad som händer då? Blir livet ännu galnare? Wish me luck…;)

Ha en fin dag!

 

 

Join the discussion 4 kommentarer

 • Maria skriver:

  Visst är det skillnad på ägg och ägg – och eftersom ägg är bland det godaste jag vet så ska de smaka mums också 🙂
  Ser framemot kvällens core…eller :-)? Har en känsla av att det blir fett svettigt – kanske läge för svettband, så som Björn Borg?

 • Ronja skriver:

  Man blir vad man äter, det är därför jag är så söt! =P
  Eller… Är det därför jag kacklar så mycket? Man får nog passa sig så det inte börjar växa ut fjädrar på en… 😀

 • Andreas Jirenius skriver:

  Hej vännen.

  Vilket lyft det blev med nya sidan!! Är lite besviken över att du har dina pass svåråtkomliga för mig nu, men jag ska allt ta och våldgästa något när du minst anar det.
  För övrigt så är vishet något inte behöver fundera på förrän du blir gammal. Så mycket roligare så!

  /Andreas

  • angelica skriver:

   tack andreas, jag väntar gärna på visheten ett tag till om det är så att den kommer med ”åldern”:))) hi hi! Ja!!!! kom och överraska någon gång! Lite pump/step & yoga en måndagkväll kanske? Kram!