Skip to main content

Min fot är bättre! Tog bort stygnen i fredags och sedan dess har det onda lättat något, och jag kan stödja riktigt bra på den nu igen! Tog första smygpromenaden igår; ner till båthamnen och så hem. Och idag, lite längre; ett varv runt Åholmen. Lugnt tempo, med paus, men ändå; första promenaderna nu på 3 veckor! Jag är så glad!! Tänk att kunna känna sådan lycka för något man normalt tycker är ”normalt” ; att kunna gå♥ Härifrån och framåt! Ser så mycket fram mot att jobba imorgon och vara tillbaka i myllret igen!

Har jobbat i helgen också. Föreläst både lördag och söndag för Eskilstuna Fibromyalgiförening; för människor som lever med ständig värk. Det var bra energi hela helgen och det blev många bra diskussioner! Vi pratade livsstil och vidgade hälsobegreppet, vi pratade kost som lindrar smärta och vi pratade träning/fysisk aktivitet. Avslutade med en klass yoga/pranayama. Det känns så värdefullt för mej att få komma till grupper där jag känner att jag kan göra skillnad; inspirera, öppna upp, motivera.

Hoppas vi ses imorgon; spinning, styrka och yoga är klasserna. Eller om du har bokad PT-tid. Eller om du bara är där ändå ♥