Skip to main content

Det känns som det hela tiden rullar en berättelse i mitt huvud, i tanken skriver jag minst en text varje dag. Den här vintern har jag haft äran att skriva må-bra-krönikor i vår lokaltidning Här & Nu. Har ni sett? Har ni läst?

Där blir det lite annan text än här i bloggen, riktad även till den som kanske inte normalt rör sej i yogavärlden, kanske till en som till och med är lite skeptisk. Utmanande att inspirera den som kanske inte vill bli inspirerad- samtidigt väldigt roligt att nå ut på en annan plattform med andra spelregler. Har precis i dagarna skickat in den tredje krönikan och tror den kan komma med i ett nytt nummer nu till helgen – håll utkik om du är nyfiken på hur vi kan lära oss acceptans i det som är utifrån Yogans filosofi, hur vi kan leva lite mer tillfreds här & nu ????

Till dess delar jag mina två tidigare krönikor här nedan!

ps. bilden i topp är tagen på dagen idag för ett år sedan. Där sitter en avspänt i split i solnedgången på Galgibaga beach i södra Goa/Indien ????, lyckligt ovetandes om vad som komma skulle. Känns som ett annat liv, ändå så väldigt välbekant ????

Lev väl så hörs vi snart igen!
/Angelica

Lämna en kommentar