Skip to main content

… hoppas ni alla har haft en riktigt skön jul ♥

Jag vill börja med att tacka alla er som hänger nere i studion i ur och skur; när ni är ensamma, när ni drar dit era vänner som ni vill ska prova, och så som nu i måndags när ni tar med er era egna eller andras barn till barnyogan; klassen var fylld till sista plats av förväntansfulla barn och deras vuxna.

Tiden står stilla nere i studion, så är det bara. Vanlig rekommendation för barnaktiviteter är 45 minuter, sedan sägs det att dom små liven tappar i koncentration. När 45 minuter hade gått var det knäpp tyst i salen, alla befann sej långt borta från det världsliga bruset efter att jOjo guidat ner oss i vårt innersta hjärta av varma minnen och möjlighet att välja hur vi ser på livet.

Efter en timme av yoga asanas både på egen hand och tillsammans med den vuxna och de andra barnen, andning, lekfull rörelsemeditation och stillsam avslappningsmeditation så var energin mättad och lugn; vi hade kunnat fortsätta i en timme till, utan problem! Tack alla ni fina barn för att just ni var med! En gång är en gång, två gånger är en vana; så kanske är barnyogan på Annandagen en ny jultradition? Ni var många andragångsbesökare på plats så jag tror det är så ♥

2016 lider mot sitt slut.  aYoY studio har nästan hela 2017 inbokat redan nu med kurser, klasser, föreläsningar. Dessutom är vi ute och presenterar på festivaler och retreats så häng med här på webben under ”På gång” och på Facebook https://www.facebook.com/ayoy.nu/ så du inte missar något!

Närmst på tur i studion är vår Kick-Off 2017 den 15 januari. Då har du som kanske ännu inte testat yoga chansen att prova på, att komma med dina frågor och funderingar och få guidning till mer balans och välmående i livet. Kanske är det ditt nyårslöfte, att investera mer tid i dej själv?

30 januari är vi i Thailand med Freemoveretreat. Vi har julklappspris nu den här veckan fram till 31 december; 50% på priset! Helt galet, vi blev kanske lite snurriga trots allt när vi vinterbadade och bastade under julhelgen. Följer du med oss?  ? ♥

God fortsättning, gott slut och framförallt ett riktigt gott nytt år vill vi önska dej!

Namasté Angelica

 

barnyoga-annandagen-1

barnyoga-annandagen-2