Skip to main content
BloggerOkategoriserade

Galet roligt!

Av 2011-01-10april 27th, 20183 kommentarer

Måndag vecka 2, och Nya Året börjar kanske på riktigt för de flesta nu, efter alla helger & kalas.

Själv har jag filosoferat lite i veckan som varit & har summerat mitt 2010; känner sammanfattningsvis att det har varit ett grymt spännande år för mej! Startat eget och allt vad det innebär, nya sammarbetspartners och nya vänner! Många härliga resor både i Sverige & utomlands, och många trevliga stunder med fina människor.

Dessutom grymt bra egen träning! Har varit fokuserad och nått nya nivåer. Började min satsning i slutet av sommaren och kan bara konstatera att hårt slit lönar sej. Eller rättare sagt, att kontinuerligt slita, det är det som lönar sej. Skrivit noggran träningsdagbok sen i november (haft uppehåll något år innan dess) och fasiken vad roligt det är när man ser utvecklingen, både på pränt och i verkligheten! Märks inte minst när jag ska handla kläder, eftersom rygg och rumpa numer knappt ryms i min strl 34… Och jag välkomnar detta att ta lite större plats i världen!

Nu känns 2011 så välkommet, och jag vet att det kommer bli ett grymt utvecklande år det också. Träningsmässigt för egen del så är jag lika motiverad som alltid, det är liksom livlinan tillvaron.
Jobbmässigt så känner jag stor entusiasm över att ha fått chansen jobba en del utomlands som PT. Jag kommer åka med Team AerobicWeekends till Fuerteventura/ Playitas, och som komplement till all deras gruppträning och utbildning erbjuda Personlig Träning till dom som vill få en fokuserad och målinriktad träningskick, med individuell tränings- och kostplan. 31 januari-6 februari går första resan, 13-20 mars den andra. Kika mer på www.aerobicweekends.com/utb . Kommer även att sammarbeta med ett annat gäng och ordna en wellnessresa till Kroatien i maj, underbart & spännande!
På det privata planet så ska jag njuta av allt härligt som livet bär med sej, jag ska försöka ta in varje dag och NU ännu mer, och ta vardagsbestyren lite mer med en klackspark.

Mitt nyårslöfte är att ha ett ”galet & roligt 2011”, och jag har hållt mitt motto sen dess! Hakar du på?

Join the discussion 3 kommentarer

 • Anonymous skriver:

  Du är alltid så härligt entusiasmerande Angelica. Tack för att du delar med dig av dig själv. Kram!// Liane

 • Scarymom skriver:

  Jag är så GLAD att jag träffat på dig Angelica – du är en sann inspirationskälla och jag hoppas vi får massor med varandra att göra framöver! Kram, Maria

 • Angelica skriver:

  Liane, Maria; tack snälla:)
  och Maria, vi får nog med varann att göra, inte minst på Fuerteventura om några veckor!
  ta hand om er, vi ses! kram!