Skip to main content

För mej är det något mycket tilltalande i uttrycket ”fri rörelse”; det appelerar till min egna vilja, till min egna kraft, till mitt egna uttryck.

Om att forma sej själv innifrån sej själv, och inte bara låta sej formas av den yttre världen.

Det handlar om en fri rörelse i din inre kropp; om att skapa utrymme så du kan andas och välja precis i det som är du. Det handlar om en fri rörelse i din yttre kropp; att få in en smidighet, styrka, kontroll, funktion, så att du kan leva precis som du vill leva, utan hinder.

När jag och min fina vän och kollega Mari nu under semestern skapat freemove™  är det med precis den intentionen; att ge utrymme till frihet i dej själv; att öppna upp det som blockerar, både på insidan och utsidan. Det är utan prestation, bara med din egna vilja som vägledare.

Och ”free-movat” är precis det jag själv har gjort dom senaste 3,5 åren. En tuff resa; möten med allt som man inte vill möta; en resa i att lära sej acceptans, tålamod, förståelse, förlåtelse… bland mycket annat så som passion, innerlighet, glädje, lycka… Att få insikter och låta dom landa. Att uppleva och veta, och sen börja om igen, om och om igen… Tills en dag nu i slutet av juni när jag så tydligt insåg att jag just nu inte behöver börja om igen, utan att jag hittat det jag längtat efter och sökt så länge i mej själv. Det hela manifesterades med min utbildning i Reiki Healing steg 1, och efter dom initieringarna är jag mer än någonsin i det flow och i den balans som är just jag. Väl där faller alla andra bitar på plats, med full tillit och oändligt med kärlek. ♥

Förra veckan var jag på Anusarayoga-retreat på fantastiska Borntorpet i Skinnskatteberg; Shambala Gatherings. Vilken miljö! Dit vill jag tillbaka; till morgonsim i morgondimman i den stilla sjön kl 05.30, till morgonmeditationen och yogan innan frukosten, till maten som är ren och vegatarisk, till glädjen i Kirtan, till glädjen i att hitta in i sej själv och ge uttryck till sej själv genom kroppen. Till härliga människor som är äkta och varma. Tack alla ni som var där för fina dagar!

Nästa vecka börjar jag så smått att jobba igen, för att sedan v.34 vara i full fart med klasser och fasta bokningar som vanligt! Innan dess kan ni träffa mej nu på lördag här i Borgåsund, vid Hamncafét där vi har båtfestival med massa roliga upptåg. Jag håller i en Yogaklass där kl.12-13 som alla, JA JUST DU OCKSÅ!, kommer att kunna delta i. Enkel skön Yoga, som ger en glimt in i det jag skrev om ovan; att uppleva frihet och fri rörelse (även om du är stel! 🙂  ). Klassen är en donationsklass/välgörenhetsklass; du ger själv det du vill bidra med, och pengarna kommer att skänkas till Hjälpverksamhet till de som drabbats av den stora slukande branden som rasar i vårt län…

Hoppas vi ses!

Många kramar ♥

all the things you want to do freemove lose your mind