Skip to main content

Det här har varit en av dom bästa dagarna i mitt liv! Jag har bara känt mej så i flow hela dagen. En frihetskänsla i hjärtat som jag inte trodde kunde vara möjlig att hitta tillbaka till. Fri och stark. Efter år av sökande, så fanns den kvar i mej, kanske hela tiden, men gömt under en mängd hinder. Jag har känt den här känslan tidigare i mitt liv. Starkaste minnet är från Island, Hornstrandir/ Västfjordarna, efter en lång tung vandring uppför en hel dag. Alldeles för tung packning och alldeles för stor utmaning- men det visste jag inte när jag började. Väl uppe, efter en vandring bland grått berg och bitvis snö och is, kommer jag upp på krönet som ska ta mej ner i dalen. Där är är det sommarblommor, grönt gräs och ett Atlanten som breder ut sej och glittrar oändligt under solen . Magiskt ögonblick som förändrade mycket i mej.

Idag har det inte varit något ”speciellt” som hänt, mer än att jag bara har följt med i ”flowet” och känt tillfredsställelse och närvaro i allt jag gjort. Allt landade på något vis precis som det ska, och jag har varit så lugn och i nuet från det att jag gick upp… Sovmorgon. Hoppar i min bikini och shorts. Sitter på verandatrappen och bara njuter i förmiddagssolen. Pratar lite i telefon, bläddrar i en tidning. Tar mej ut på en lugn skön joggingtur. Utan klocka, utan mål. Midsommarblomster längs vägkanten, massor- som ett hav! Fågelkvitter. Någon enstaka människa på sin sommarstugetomt. Ett varmt sommarlugn över allt. Väl hemma igen; yogar med flow. Det bara flyter på i ett. Nya kombinationer, nya vägar som tar mej in och ut från positionerna. Kall dusch och lång brunch, återigen på verandatrappen. Grejar lite, ringer lite, planerar lite. Pratar länge med finaste Bea och sommaren blir helt plötsligt fylld av äventyr; heja oss vad kul vi kommer att ha! ♥ Grejar lite mer, käkar lunch. Sen iväg till Eskilstuna och har pt-kunder, och sen avslutas dagen med OSHO Kundalinimeditation. Många hade lämnat återbud, säkert på grund av värmen. Men vi som var där;  från Strängnäs, Västerås, Torshälla och jag från Borgåsund; vi var där för att vi verkligen ville vara där. Och meditationen blev helt fantastiskt och ännu mer frigörande för min del. Kunde vara med själv, trots att jag ledde meditationen; deltagarna var så närvarande att jag inte behövde anstränga mej alls. Under savasana var jag verkligen i en annan värld. Och väl tillbaka i denna; en kropp lätt som en fjäder och en helt tom tanke. Ingenting som blockerar.

Sitter på verandan nu i ännu en sån här magisk sommarkväll. Så mycket energi. Lätthet. Varmt. Ännu mer fågelkvitter. Nybadad. Just ätit en god matig sallad, dricker rödvin ur ett vackert glas. Kreativ. Skapar. Är.  Allt känns så enkelt.  Så här vill jag leva. ♥