Skip to main content

Så, då har vi kommit 2 dagar in i retreatet och det känns som vi alltid känt varandra trots att vi inte mötts så många gånger eller kanske aldrig tidigare.

Den här platsen, Relax Bay Resort på Koh Lanta, är en sällsynt bubbla av både vila och kreativitet, av mjukhet och kraft. Yoga shalan som vi är i är den finaste jag vet och jag älskar att hålla klasser här. Klasser och sharing, möten i olika former.

För det är det allt handlar om på sitt vis; möten i olika former. Möten med omgivningen; naturen & människorna, nya och gamla platser i oss själva, nya och bekanta möten med andra, nya och gamla smaker, nya och gamla intryck, känslor osv.

Dagens tema, Surrender, om att hänge sej och överlämna sej till det som vi ändå inte kan påverka och förstå. På något vis om att ge upp kampen som inte leder oss någonstans. Om att hitta ödmjukheten i oss själva där vi inte behöver bekräftas av likes och andra- om att stänga av den yttre världen en stund för att kunna se det vackra och starka i oss själva. Helt enkelt om att välja mobilfritt och tystnad för en dag. Om att låta kroppen supporta oss så därför har vi jobbat oss igenom ryggrad och höfter, vi har andats och vilat. Vi har skapat nytt utrymme för vår livskraft/ kundalini att ta plats i och som vi väcker liv i i eftermiddagens Kundalini Meditation.

Och Thailand i sej. Vänligheten. Stränderna. Smoothiesarna. Människorna. Leendena. Solen. Blommorna. Färgerna. Havet. Mjukheten. Och igen; vänligheten. Och allt annat.

Join the discussion 8 kommentarer

Lämna en kommentar