Skip to main content

Välkommen på Freemove Yoga, en guidad fri rörelsepraktik där vi utforskar och uttrycker vår livsenergi.
Vi kombinerar organisk yoga och dansterapi, medveten rörelse och olika former av meditationer, allt i ett tryggt och hållet space.

Djupt förankrade i kroppsnärvaro låter vi vårt inre autentiska jag röra sig genom oss: Dynamiskt och stilla, flödande och kraftfullt.

Freemove Yoga bygger på idén att din kropp vet precis vad du behöver och vad som är bäst för dej om du får chansen att lyssna, känna och utforska i ett tryggt och säkert sammanhang. Det handlar om kommunikation där vår kropp är vår kloka lärare och vi är de som lär oss att lyssna och följa. Det är en guidad resa genom vår inre och yttre natur, genom våra inre och yttre element.

Den fysiska praktiken är ofta en blandning av medveten rörelse, organisk yoga, dynamiska meditationer och dansterapi där sharing och reflektion spelar stor roll. Du behöver inga förkunskaper för att vara med, det här är något som alla kan utforska.

Guidningen tar oss till nya platser inom oss själva med syftet att höja vår inre potential och öka vår kroppsmedvetenhet. Det tillsammans ger en starkare självkänsla, kraft och insikt i vem du är och vad du vill och gör dig mer närvarande i nuet.

”Dansa din yoga från inre stillhet till utforskande rörelser och låt din rörelse vara din frigörelse och meditation”

OM ANGELICA NANDA SCHÄFER:
Angelica är en erfaren pedagog och hon har undervisat i mer än 20 år.
Hon älskar kopplingen mellan att röra på kroppen och att stillna i sinnet.
Med sin varma och genuina närvaro inspirerar hon dig till att kommunicera med och lita på din kropp som din egna kloka lärare.

Du bjuds in till att kreativt utforska rörelse och stillhet, genom djupt lyssnande och överlämnande till de kroppsliga impulserna här och nu.
Hennes undervisning är ärlig och intuitiv och hon skapar ett hållet och tryggt space för dig att blomma fullt ut i.

Angelica har flertalet utbildningar inom yoga, hälsa, dans, träning och livsstil i bagaget och hon har tillbringat flera säsonger på olika ashrams i Indien där hon fördjupat sin passion för det yogiska levnadssättet.
Hon är skaparen av Freemove Yoga och hon driver sin egna yogastudio där hon också delar med sig av sin djupa kunskap inom Ayurveda och holistisk coachning.
Hon arrangerar och samskapar på retreats och utbildningar runtom i Sverige och utomlands, är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare i olika sammanhang samt koordinerar Ängsbackas Yoga- och Dansfestival.

Plats: Yogarummet Björkhagen, Halmstadsvägen 43, ingång via caféet Bonne femme, T-Björkhagen

Tid: 15.30-17.00

Ordinarie pris: 380 kr

Medlemspris: 304 kr

Lämna en kommentar